Wpis z mikrobloga

@ZlaChmurka: jeśli czujesz przed chłopakiem - najbliższą ci osobą - strach/obawę przed krindżem lub że powiesz coś nie tak, w jakimkolwiek kontekście, to jest to większy problem niż ten z którym przychodzisz na mirko

pozdrawiam cieplutko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 5
@tyrytyty: Dobra obserwacja, ale bardziej z tym krindżem chodzi o to, że chciałabym go podniecić zamiast rozśmieszyć (bardziej chyba siebie niż jego). Wygłupianie się w łóżku to u nas normalna rzecz, więc to bym chciała wziąć trochę na poważniej skoro mówi że mu się podoba
  • Odpowiedz
@ZlaChmurka: musisz szczerze mówić co czujesz i czego chcesz, jak robisz się mokra to mu to powiedz, jak jego k---s jest twardy to mu to powiedz, jak tracisz oddech to mu to powiedz, jak zamierzasz wziąć do buzi to mu to powiedz
  • Odpowiedz
@ZlaChmurka: na reddit kiedyś jakiś ziomeczek opowiadał dobra historię. On nerd, ona z dużymi potrzebami poprosiła o dirty talk.
Podczas seksu ziomeczek myślał myślał i nagle wypowiedział - i co, podoba Ci się debili jeden ?
  • Odpowiedz
  • 1
@smokingcat: to była moja pierwsza myśl jak niebieski mnie poprosił o dirty talk, dlatego wcześniej chcę się trochę ukierunkować bardziej żeby mu nie wyskoczyć z jakimś "pokaż swojego bydlaka, ogierze"
  • Odpowiedz