Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim:

Dzieci nie jedzą swojego gówna i nie chodzą z nigdy nie mytą dupą po domu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opie miałeś kiedyś dzieci?

G---o dla dziecka to masa plastyczna. Przechodzi to z wiekiem ale jak nie dopilnujesz to jak sudokremem ściany Ci wysmaruje.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: bo pies cie zawsze słucha. A dziecko to człowiek. Czasem się obrazi, czasem ma inne zdanie. Narcystyczni ludzie nie mogą znieść myśli o dziecku, bo chcą małego niewolnika, a nie członka rodziny. Kontakt z drugim człowiekiem ich przerasta.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 4
uzdolniony-nomada-10: Nie jestem psiarą. Jak już to kociarą. Mam też dzieci. I mam nadzieję, że ten wpis to jakaś zarzutka.

1. Mniej więcej do 6-7 roku życia podcierasz dziecko tyłek, bo inaczej dupsko brudne i pojawiają się ranki i obtarcia i jest jeszcze większy problem. Aktualnie dzieci coraz dłużej noszą pieluchy, do tego stopnia, że jeszcze w przedszkolach rozkładają ręce i nie wymagają odpieluchowania. Sam proces pozbycia się pieluch to koszmar. Zbierasz
  • Odpowiedz
@Iliilllillilillili: Nie dla psów a dla czlowieka. Jak ktoś uważa wychowanie psa za tożsame z wychowaniem dziecka to jest p----------y w głowę.

"Wychowywanie" psa to taki substytut macierzyństwa dla kobiety

@mirko_anonim: Tak tak, baba co chce jak najlepiej dla zwierzęcia którego życie wzięła pod opiekę unika odpowiedzialności przed dzieckiem xD Może jeszcze o rybki w akwarium się p-----------j
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Przecież tego się nie da w ogóle porównać. Dziecko to znacznie większy koszt materialny oraz czasowy. Psa tresujesz kilka/kilkanaście miesięcy i jesteś w stanie go wychować, możesz go bez większych problemów zostawić na te 8-10h kiedy jesteś w pracy, jak masz ogród to już w ogóle jesteś ustawiony. Wychowanie dziecka oraz jego pilnowanie trwa latami, kiedy tak naprawdę staje się samodzielne? Przez kilka dobrych lat opieka musi być czujna
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Mam dokładnie to samo XD Ja np nie chcę dzieci, bo po prostu nie mam ochoty na kolejne obowiązki, ale z tego też powodu nie mam żadnego kundla na utrzymaniu, tymczasem ludzie, którzy mówią, że nie mają czasu na dziecko, biorą sobie psa. Choć prawda jest taka, że większość tych ludzi nie potrafi się zajmować również psem, wychodzą o 8 do swojego korpo kołchozu, a te ich psieci drą
  • Odpowiedz
które chcą być bezdzietne i w zamian mają psa

@mirko_anonim: boś jest głupi i słuchasz babskiego p---------a, a nie patrzysz na to co robią :) Mają psa, bo im całe jestectwo świruje, miliony lat ewolucji, które wytworzyły instynkt macierzyński, jajniki świrują, zegar biologiczny wyje alarmem, całe oprogramowanie człowieka jest na to by spłodzić potomstwo itd itp.

Henry Cavill by się nią zainteresował i chciał założyć rodzinę i myślisz, ze by p--------a
  • Odpowiedz