Aktywne Wpisy

Witam. Ostatnio byłam tu 3 lata temu.
Co się zmieniło na Wykopie Mireczki i Mirabelki? ;o
Co się zmieniło na Wykopie Mireczki i Mirabelki? ;o

gardan +10
#psiarze #psy #prawo
Wczoraj robiłem zakupy w Żabce. Za mną stała baba z psem. Gdy czekałem na akceptację płatności, z zakupami już w siatce - pies podszedł i zaczął je lizać (część produktów spożywczych wystawała na zewnątrz). Gdyby to było przed zakupem, zwyczajnie bym polizane produkty odłożył z powrotem na półki, ale to było już po płatności. Zapytałem idiotkę, czy zamierza mi teraz zwrócić kasę za
Wczoraj robiłem zakupy w Żabce. Za mną stała baba z psem. Gdy czekałem na akceptację płatności, z zakupami już w siatce - pies podszedł i zaczął je lizać (część produktów spożywczych wystawała na zewnątrz). Gdyby to było przed zakupem, zwyczajnie bym polizane produkty odłożył z powrotem na półki, ale to było już po płatności. Zapytałem idiotkę, czy zamierza mi teraz zwrócić kasę za

![Atak prorosyjskiej grupy na oczyszczalnię ścieków na Podkarpaciu [AKTUALIZACJA]](https://wykop.pl/cdn/c0834752/6aac314c84a38b5a9975b1395062a227892e5f962291c068117ea94470c930a6,q80.jpg)

Opie miałeś kiedyś dzieci?
G---o dla dziecka to masa plastyczna. Przechodzi to z wiekiem ale jak nie dopilnujesz to jak sudokremem ściany Ci wysmaruje.
źródło: temp_file7614648637803777548
Pobierz1. Mniej więcej do 6-7 roku życia podcierasz dziecko tyłek, bo inaczej dupsko brudne i pojawiają się ranki i obtarcia i jest jeszcze większy problem. Aktualnie dzieci coraz dłużej noszą pieluchy, do tego stopnia, że jeszcze w przedszkolach rozkładają ręce i nie wymagają odpieluchowania. Sam proces pozbycia się pieluch to koszmar. Zbierasz
@mirko_anonim: Tak tak, baba co chce jak najlepiej dla zwierzęcia którego życie wzięła pod opiekę unika odpowiedzialności przed dzieckiem xD Może jeszcze o rybki w akwarium się p-----------j
@mirko_anonim: boś jest głupi i słuchasz babskiego p---------a, a nie patrzysz na to co robią :) Mają psa, bo im całe jestectwo świruje, miliony lat ewolucji, które wytworzyły instynkt macierzyński, jajniki świrują, zegar biologiczny wyje alarmem, całe oprogramowanie człowieka jest na to by spłodzić potomstwo itd itp.
Henry Cavill by się nią zainteresował i chciał założyć rodzinę i myślisz, ze by p--------a
Komentarz usunięty przez moderatora