Aktywne Wpisy
#alkoholizm #pytaniedoeksperta #wykop30plus
Witam Was Mirasy. Zwracam się do Was z pewnym pytaniem, jestem 32 letnim alkoholikiem (ostre chlanie i piekielne zjazdy a nie piweczka były), który od pół roku jest trzeźwy jak niemowlę.
Mam od miesiąca pewne objawy - bezsenność, i to nie taka, że snuję się zmęczony, śpię na siłę 3 max 4 godziny na dobę i resztę dnia i nocy chodzę nakręcony jak
Witam Was Mirasy. Zwracam się do Was z pewnym pytaniem, jestem 32 letnim alkoholikiem (ostre chlanie i piekielne zjazdy a nie piweczka były), który od pół roku jest trzeźwy jak niemowlę.
Mam od miesiąca pewne objawy - bezsenność, i to nie taka, że snuję się zmęczony, śpię na siłę 3 max 4 godziny na dobę i resztę dnia i nocy chodzę nakręcony jak
źródło: 1000008906
Pobierz
Wrrronika +8

źródło: 480257657_1170832961094373_6330179257954891853_n
Pobierz@Tortcebulowy: ty nie chcesz wiedzieć co się po 30 dzieje XD byłem na kilku randkach z laskami 30+ i tam jest taka sieczka w głowie, że ja p------ę ostatecznie stwierdziłem, że nie warto bo patrząc przez pryzmat posiadania kaszojada nie szukam laski która może mieć problem z zajściem w ciążę i jeszcze ma zrysowany łeb przez socjale, że jej
@podbrodek: to samo sobie baby myślą o nas a potem chłopcy anonimowi płaczą że dziewczyny je zlewają, olewają i ich nie chcą, wolą młodych dynamicznych chadów. I w wieku np 28 lat porządny chłop nikogo nie może znaleźć.