Wpis z mikrobloga

• 276
@Badmanek: Szkoda gadać. Wkurzyłem się na Steczkowską. Mogli dać szansę młodym pokazać coś ciekawego, a ta wraca po 30 latach jakby jej mało było...
  • Odpowiedz
  • 1
@vnzb92 Co roku ta sama śpiewka, że trzeba dać szansę młodym, mało znanym i co? Jak zawsze klapa, bo piosenka nijaka i wokal średni, jak keczup ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@LimboNoir: Jakiś stary beton głosował na Steczkowską. Dla mnie Gaja zupełnie bez wyrazu. Ani brzmienia ani Polskości w tym nie ma.

Jak dla mnie "Lusterka" bardzo spoko. Mieli szansę przed europejską publicznością jakkolwiek się wyróżnić.
vnzb92 - @LimboNoir: Jakiś stary beton głosował na Steczkowską. Dla mnie Gaja zupełni...
  • Odpowiedz
moje osiągniecie życiowe. Oglądam TV ale nigdy nie oglądałem Znachora xD

@markhausen: Ja myślę, że z fragmentów, które oglądałem przy różnych okazjach, zebrałoby się z 90% filmu. Natomiast nigdy nie wiedziałem początku Znachora, zawsze film leci już od któregoś momentu.
  • Odpowiedz
@vnzb92: Nie oglądałem, ale jak tylko usłyszałem, że ta stara rura wygrała to było wiadome, że ustawione, a dlaczego? Bo jako jedna z 2 czy 3 wykonawców miała kontrakt z wytwórnią więc ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Badmanek: Tak wygląda to wymieranie starych i wymiana elit. J----i pójdą na rekord, r---------a kraj doszczętnie nie dopuszczając młodej (nawet 40-50 latek to młodzież przy tym co sie dzieje xD) krwi do rządzenia
  • Odpowiedz
@vnzb92: no i w dodatku ta piosenka jest po prostu słaba, Steczkowska potrafi śpiewać, ma głos ale ta piosenka z tym pompatycznym wyciem nie nadaję się na eurowizję w tych czasach. Serio uważam, że jej ktoś powinien powiedzieć, żeby odpuściła bo miała swoją szansę, no ale trudno. Lusterka też by pewnie nie wygrały, ale miały dużo większy potencjał

@LimboNoir: no i Blance całkiem nieźle poszło, na żywo dała
  • Odpowiedz