Aktywne Wpisy

xmadesio +89
Dzisiaj mija 4 lata odkąd #emigracja do #lodz
Pamietam jakby to było wczoraj: pociąg, jeden bagaż, laptop, bilet w ręku i marzenia. Samotna emigracja nie jest łatwa. Szukanie pracy, nieprzespane noce i wewnętrzne rozterki czy w ogóle warto. Inne miasto, inny język, inni ludzie. Rodzina i dawni przyjaciele w Krakowie. I ciagle zadawanie sobie tego samego pytania „czy warto?” „Czy dam radę?”
Dzisiaj wiem, ze nie warto. Nie
Pamietam jakby to było wczoraj: pociąg, jeden bagaż, laptop, bilet w ręku i marzenia. Samotna emigracja nie jest łatwa. Szukanie pracy, nieprzespane noce i wewnętrzne rozterki czy w ogóle warto. Inne miasto, inny język, inni ludzie. Rodzina i dawni przyjaciele w Krakowie. I ciagle zadawanie sobie tego samego pytania „czy warto?” „Czy dam radę?”
Dzisiaj wiem, ze nie warto. Nie

źródło: IMG 2412
Pobierz
mickpl +412
"Niemiecka sieć Lidl, znana z dyskontów spożywczych, rozważa wejście na rynek deweloperski w Polsce. Jednym z przykładowych projektów jest plan budowy bloku mieszkalnego na Bielanach w Warszawie. "
Nie, w ogóle nie mamy bańki mieszkaniowej w Polsce. Ani troszeczkę.
#nieruchomosci
Nie, w ogóle nie mamy bańki mieszkaniowej w Polsce. Ani troszeczkę.
#nieruchomosci
Siema mam pytanko do osób które ćwiczyły, bądź ćwiczą kettlami, chciałbym zacząć z nimi swoją przygodę i pytanie brzmi jaka waga kettla na start dobrać, z racji aktualnego braku prostego dostępu do siłowni musiałbym takowe nabyć ( na siłowni Maxy z przed około pół roku BP 110kg, DL 230kg, SQ 170, OHP 80, aktualnie dość aktywny fizycznie ale nie ćwiczę) wzrost 185 waga około 100kg. Polecacie zacząć od jakiś planów od Tsatsoulina czy macie coś innego godnego polecenia na początek?
Kettle mają całą metodykę treningową, specyficzne ćwiczenia i bardzo długą historię sportową. Wiadomo, że można sobie nimi machać jak hantlami, ale można też potraktować jak osobną dyscyplinę.
@Adrmer sprawdź szkołę HS Strongfirst. Robiłem u nich "papiery" z
Ogolnie poczytaj ktora strona by Cie bardziej zainteresowala czy hardstyle czy girevoy, ale i tak uwazam ze z 20kg bys sie znudzil po paru treningach ;) najlepiej to taki regulowany od paru kg do 32kg lecz to wydatek chyba 1k+ jakos
Przecież mnsótwo cwiczen kettlem jest na 1 rękę i najlepiej 2 kettle.
Ty wiesz jak sie kettlem cwiczy? No chyba, ze koles ma sobie r------c bark i wypasc na kila miesiecy, bo to najtrudniej gojący się miesien
źródło: 81Mrm9W0l1L
Pobierz