Wpis z mikrobloga

#polityka Czaicie że przyjeżdża sobie do nas wiceprezydent USA i gada że to nie rosja jest największym zagrożeniem dla Europy. Mimo że parę kilometrów od naszej granicy trwa nalot rakietowy. Ale najlepsze jest to że duża część naszych polityków mówi że ma rację.
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@badreligion66 to są przygotowania do robienia biznesu z kacapami.Nasi czołowi politycy też nie lepsi ,pierdziele coś o wspólnej obronie ,zwiększaniu wydatków ,a zachodni przywódcy potakują kiwają głowami a w duchu już liczą petrodolary.Jak się sami nie przygotujemy to już po nas.Jedynie przyfrontowe kraje to kumają ale to my musimy być liderem.
  • Odpowiedz
@trach: komuchom??? Czym ten komunizm się objawia? Wiesz bo mam firmę i jeszcze nikt mnie nie wywlaszcza.
Chyba, że to jakaś nowomowa jak u Orwella ktorą sobie wymyśliliście i ten eurokomuch to wcale nie komuch a co innego XD
  • Odpowiedz
@Major_Gross: eurokomuch zły, putinowska rosja dobra. Oczywiście żaden z polityków tych partii głoszących takie brednie nie posyła swoich dzieci do szkół w Moskwie tylko na komuszym zachodzie
  • Odpowiedz
@trach: czyli ludzie bezpośrednio mówiący o chęci współpracy z rosja bronią nas przed ludźmi którzy mówią że nie chcą współpracować z rosja (ale pewnie po cichu tego chcą)?

Co to za logika
  • Odpowiedz
@Major_Gross niczego sobie nie wymyślili, tylko papugują zlepki słów, które zasłyszeli od Braunów, Korwinów, Czarnków itp. Skąd wiem? Robiłem to samo kilka lat temu 😥 Miałem wtedy "włączone myślenie"
  • Odpowiedz