Wpis z mikrobloga

@WielkiNos życie. Zesrales się o to mocno czy delikatnie? Głupi ludzie byli są i będą.
Jak taki jesteś obrońca Internetu to byś chociaż jej nick podał co by ją jeden na stu wykopkow pocisnął w dm.
Przepraszam, boisz sie pozwu z d--y bo bierzesz rentę.
  • Odpowiedz
@Sathanas_Gloriam: CO te kobiety mają z tymi iphonami. Ostatnio kobieta w pracy mnie namawiała, żebym sobie kupił tak jak ona iphona. Na mój argument, że "mogę mieć telefon o tych samych parametrach za 1/3 ceny" z innej firmy powiedziała tylko - "ale patrz, jaki on ładny..." :"D
  • Odpowiedz
@WielkiNos: tak było zawsze w przeciągu całej historii wizyt w muzeum Auschwitz. Jedni jadą tam i już nie wracają tacy sami, ale znakomita większość to po prostu debile bez refleksji.
  • Odpowiedz
  • 3
@WojowniczyKamil nie wiem, bo to nie mój screen, ale nawet gdybym wiedziała to bym nie podała, bo wykop by usunął. Tu jest teraz taka cenzura, że nawet jak napiszesz swoje wyobrażenia uznają to za pomówienie.
  • Odpowiedz
@WielkiNos jasne, według mnie muzeum Auschwitz ma za mało drastycznych fotografi pokazanych publicznie moze to wynika z jakiejś polityki i tego że na zdjęciach mogą być przodkowie kogoś. Ale myślę że przez to ludzie nie znający aż tak historia nie czują dramatu tego miejsca i jakie sceny tam się rozgrywały, jasne mamy liczvy ale to tylko nadal liczby i niektórzy mogą mieć problem z wyobrażeniem sobie okrucieństwa jakie tam się rozgrywało.
  • Odpowiedz
@Anonek463: ja nie czuję się elitą internetu. Po co ta projekcja? To te julki czują się lepsze, że mają telefon do pisania na whatsappie i oglądania rolek na tiktoku za 5 tysięcy wzwyż i dla nich to jest element tożsamości :)
  • Odpowiedz
@adam-pajac Haha xD Ty to potrafisz oszukać system, za 1/3 to samo albo lepiej. Chociaż i tak lipa, kombinując współczynnik opłacalności za ułamek ceny jest jeszcze lepszy.
  • Odpowiedz