Wpis z mikrobloga

@Sen_Jak_Prawdziwy: dokładnie, klasyk. Najpierw ujadanie, a jak ujadana osoba chce się odgryźć to robienie z siebie ofiary. Z jednej strony to już nudne, z drugiej niebezpieczne, bo są frajerzy którzy na taką socjologiczną sztuczkę się łapią.
  • Odpowiedz
to po co się godził na te cudawianki Tuska, mógł grzecznie podziękować

@Olek3366: no tak, po co próbować coś zmienić w kraju, lepiej sie nie wychylać bo cie pisowcy zaraz obszczają. Przecież to jest logika jakiejś mafii xD

i po co mu było obrażać PiS ( ͡º ͜ʖ͡º)

@Olek3366: a kiedy ich obraził?
  • Odpowiedz
czyli twierdzisz że coś zmienia i to na lepsze? XD

@Olek3366: napisałem tak (uważaj skup się)

próbować

chcesz definicje ze słownika czy sobie sam poradzisz? Nie wiem co zrobi Brzoska bo jeszcze nic nie zrobił, ale sądze że będzie próbował coś zmienić.
  • Odpowiedz
no tak, po co próbować coś zmienić w kraju, lepiej sie nie wychylać bo cie pisowcy zaraz obszczają. Przecież to jest logika jakiejś mafii xD

@jozef-dzierzynski: prawdziwy patriota pracuje tylko za pisu i dla pisu. Kto robi coś za rządów po, ten komuch, niezależnie od tego, co robi.
  • Odpowiedz
@Sen_Jak_Prawdziwy: Z drugiej strony każda krytyka Brzoski będzie teraz wrzucana do wora z pisowskim ujadaniem. I każda krytyka tego że brata się on z Tuskiem w celu ‚deregulacji’ państwa. Boli Cię człowiek sukcesu który chce pomóc władzy???? Łatwo będzie brzosce odpowiedzieć że to wszystko te przebrzydłe mściwe pisiory i eot

A ja j-----m Brzóskę od dawna, to Janusz biznesu w białych rękawiczkach. Tbh to i tak już dawniej dostawało się
  • Odpowiedz
Z jednej strony to już nudne, z drugiej niebezpieczne, bo są frajerzy którzy na taką socjologiczną sztuczkę się łapią.

@fornson23: Klasyczna zagrywka pisuarów od wielu lat, która zawsze się sprawdza. Zawsze robią z siebie męczenników i ludzie ciągle im wierzą.
  • Odpowiedz