Aktywne Wpisy

mirko_anonim +19
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#gielda #xtb
Trzeba przyjąć porażkę z godnością. Wyciągam pieniądze ze stratą 5000 zł to nie na moje nerwy gdy wszystko czerwone, Więcej już nie stracę, a jeszcze w pracy cały czerwony siedzę. Tu się nie da zarobić nie wierzcie wykopkom bo wszystkie screeny preparują i naciągają was w interesie giełd abyście przewalali swoje własne pieniądze. Wolę trzymać pieniądze w skarpecie niż w tym kasynie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
·
#gielda #xtb
Trzeba przyjąć porażkę z godnością. Wyciągam pieniądze ze stratą 5000 zł to nie na moje nerwy gdy wszystko czerwone, Więcej już nie stracę, a jeszcze w pracy cały czerwony siedzę. Tu się nie da zarobić nie wierzcie wykopkom bo wszystkie screeny preparują i naciągają was w interesie giełd abyście przewalali swoje własne pieniądze. Wolę trzymać pieniądze w skarpecie niż w tym kasynie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
·

Skanska realizuje nowe osiedle mieszkaniowe w Krakowie! 🏙️
Awangarda Mogilska w pierwszym etapie dostarczy na rynek 278 mieszkań o zróżnicowanych powierzchniach oraz 6 lokali usługowych w kilkunastopiętrowym kaskadowym budynku. Za projekt odpowiada krakowska pracownia B2 Studio. Szczegóły tutaj
#krakow #nieruchomosci #budownictwo #architektura #inwestycje
Awangarda Mogilska w pierwszym etapie dostarczy na rynek 278 mieszkań o zróżnicowanych powierzchniach oraz 6 lokali usługowych w kilkunastopiętrowym kaskadowym budynku. Za projekt odpowiada krakowska pracownia B2 Studio. Szczegóły tutaj
#krakow #nieruchomosci #budownictwo #architektura #inwestycje
źródło: c3e91753ce9c3aa44e6fe66a4c8bd3e0f54633d4
Pobierz

- zaczynają się groźby, fakenewsy, grzebanie w powiązaniach rodzinnych do 10 pokoleń wstecz,
- Brzoska nie wytrzyma i powie, że PiS mu obrzydza życie
Pisowcy i konfiarze:
- WIDZICIE !!@ JEST POLITYCZNY !!!!! AOEEEEE AOEEEE KUHWAAAAA !!!!
XD Ten sam schemat, z Owsiakiem było podobnie.
#bekazpisu #bekazkonfederacji #polityka #bekazprawakow
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Olek3366: no tak, po co próbować coś zmienić w kraju, lepiej sie nie wychylać bo cie pisowcy zaraz obszczają. Przecież to jest logika jakiejś mafii xD
@Olek3366: a kiedy ich obraził?
@Olek3366: napisałem tak (uważaj skup się)
chcesz definicje ze słownika czy sobie sam poradzisz? Nie wiem co zrobi Brzoska bo jeszcze nic nie zrobił, ale sądze że będzie próbował coś zmienić.
@jozef-dzierzynski: prawdziwy patriota pracuje tylko za pisu i dla pisu. Kto robi coś za rządów po, ten komuch, niezależnie od tego, co robi.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzxd
XDXD
A ja j-----m Brzóskę od dawna, to Janusz biznesu w białych rękawiczkach. Tbh to i tak już dawniej dostawało się
@fornson23: Klasyczna zagrywka pisuarów od wielu lat, która zawsze się sprawdza. Zawsze robią z siebie męczenników i ludzie ciągle im wierzą.