Aktywne Wpisy

PorkaTurbo +226
#turboobrazki z przymróżeniem oka ;-) #polska #bytom
Bytom, lokowany w 1254 roku, należy do najstarszych miast Górnego Śląska. Od średniowiecza pełnił funkcję granicznej warowni, a w XVII wieku ród Donnersmarcków uczynił z niego Wolne Państwo Stanowe dzięki wydobyciu srebra, ołówiu i węgila kamiennego. W latach 80. XX wieku w Bytomiu fedrowało sześć kopalń, miasto tętniło życiem, a zabytkowa architektura secesyjna i robotnicze osiedla świadczyły o dobrobycie
Bytom, lokowany w 1254 roku, należy do najstarszych miast Górnego Śląska. Od średniowiecza pełnił funkcję granicznej warowni, a w XVII wieku ród Donnersmarcków uczynił z niego Wolne Państwo Stanowe dzięki wydobyciu srebra, ołówiu i węgila kamiennego. W latach 80. XX wieku w Bytomiu fedrowało sześć kopalń, miasto tętniło życiem, a zabytkowa architektura secesyjna i robotnicze osiedla świadczyły o dobrobycie
źródło: bytom G5x0ntmXwAA2Rug
Pobierz
dawek29 +11
Wynajmuję pokój w mieszkaniu. Wąż od pralki nie jest podłączony - trzeba wsadzać go do kibla. Wczoraj źle go wsadziłem, on musiał wylecieć I zalał mieszkanie... ja ogarnąłem dopiero, gdy sąsiad z dołu zaczął dzwonić do drzwi. Niestety u sąsiada zalało pokój, są zacieki. W sumie nie gadałem jeszcze nawet z właścicielem, bo to zdarzyło się o północy. Strasznie się stresuję. Co wy sądzicie - będę musiał bulić?
#wynajem #
#wynajem #

Posiadam w swoim komputerze procesor AMD 7 3800x. Jest sens zmieniać na inny czy na razie zostawić i myśleć dopiero jakbym zmieniał płytę główną pod socket AM5.
#komputery #procesory #amd
@Marwie122:
@Marwie122: to zależy co robisz na komputerze.
Procesory z X3D w nazwie znacznie lepiej spisują się w grach.
Ale na tej platformie możesz też zrobić wspaniały, wciąż ekonomiczny, wielofunkcyjny serwer korzystając choćby z 16-rdzeniowego
to źle wiesz bo nie jest.
ciut ulepszać sensu nie ma, ale 5700x3d to nie jest tylko ciut w grach.
kwestia
@Marwie122: no to jak grasz w 1080p to masz jakiś tam procesorowy bottheneck i przy 5700x3D się on zmniejszy, ale oczywiście od Ciebie zależy, czy chcesz jeszcze dokładać do tej platformy czy już odkładać na przesiadkę na dużo droższy (ale też wydajniejszy) socket AM5.
Za 3800X nie dostaniesz jakiejś oszałamiającej kwoty.