Aktywne Wpisy
JaX92 +61
Tak czytam o tych masowych zwolnieniach w krakowskim korpo i w sumie się cieszę. Przez lata korpoludki zadzierały nosa i uważali się za lepszych, bo oni pracują w zagranicznej korporacji. SĄ KIMŚ! Mam nadzieję, że to nie chwilowe tąpnięcie, tylko wyrżnie korpoludki do ostatniego.
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki

JatuArmy +264

źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Jakby tam dali całkę do rozwiązania to też by klaskali uszami bo przez chwilę w swoim gownianym życiu mogliby poczuć się elitą xD
Heh, ja myślę, że ludzie doskonale wiedzą, że korwin miał rację, ale duma im nie pozwoli mu jej przyznać, bo jak to, korwinowi rację przyznać? Temu oszołomowi? Pokazać, że się jest głupszym niż ten głupek korwin? Co to, to nie...
Taki wygląd Polaka mądralaka.
Kojarzycie akcje parę dni temu co koleś robil rozdajo z czekoladami wedla?
Wygralem i przyszly pociete w pol xD powod? Ze niby bym je sprzedal ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@RepeatPlease: Nie, nie można. Ja np jak miałbym coś takiego robić, to wolę w ogóle nie kupować, a przypuszczam, że takich osób jest więcej i nie chodzi nawet o umiejętność ogarnięcia tego, tylko o plucie mi w ryj jako klientowi.
@RepeatPlease:
@RepeatPlease: co za czasy
Ale nic z tego. Bo promki, bo po taniuchu. Niech jest jak jest.
iks de - 🤣
@saintie: gorzej, traktują AI w początkowej fazie rozwoju jako wyrocznie.
11zł to za lindt nie płaciłem
źródło: Przechwytywanie
Pobierz