Aktywne Wpisy

bugg +337
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

picasssss1 +344
Musicie pamiętać że koszty pracownika jakie ponosi pracodawca w Polsce są gigantyczne. W Niemczech, Francji czy na takim zadupiu jak upadła już Hiszpania to są zwykle koszty, a u nas to metafizyka, to jak spotkanie z najwyższym, zusy trzeba, zdrowotne trzeba aż się ciśnienie januszowi podnosi. A jeszcze to L4 to najlepiej zakazać.
Więc nic dziwnego że trzeba sprowadzać pakostancow wie skąd skoro są takie koszty pracy!
#pracbaza #polska
Więc nic dziwnego że trzeba sprowadzać pakostancow wie skąd skoro są takie koszty pracy!
#pracbaza #polska

źródło: Estimated_hourly_labour_costs_2023_EUR_map-1170x1170
Pobierz
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Jak kupisz jedną sztukę, to zapłacisz 10,99, jak kupisz dwie to 6.99 za każdą z nich. Zatem przy zakupie dwóch, za drugą płacisz o 72% w stosunku do ceny pierwszej(10.99).
źródło: 1000002105
Pobierz@corsa900: problem w tym, że właśnie nie - wychodzi różnica 9 groszy już pomijając fakt, że to jest jedna wielka manipulacja bo haczyk polega na tym, że cena za 1 sztukę jest wyższa niż normalnie żeby zmusić klienta do zakupu
oczywistą dla mnie czy dla ciebie, ale nie dla każdego. powinna być cena za 1 sztukę i tyle. jak będziemy tolerować takie chamskie zagrania to zaraz trzeba będzie specjalnej aplikacji na smartfona do rozszyfrowania ceny bo nikt sobie z tym nie poradzi w pamięci, a nawet przy użyciu kalkulatora.
@Elberus: jest 11 bez grosza bez promocyi
Ostatnio nawet sam chciałem kupić dwie powyższe czekolady, dla ministrantów, po kolędzie. Jednak zrezygnowałem widząc obecną cenę, bo jest ona właśnie zawyżona. Kwota w "promocji" powinna być ceną regularną.