Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki, mam zagwozdkę, bo podoba mi się moja nauczycielka języka hiszpańskiego, z którą mam zajęcia online kilka razy w miesiącu. Rozmawiamy już od kilku miesięcy i jest lekki flirt między nami, dużo żartów i dużo rozmów o wspólnych zainteresowaniach, polecamy sobie dużo muzyki i interpretujemy utwory wspólnie. Problem jest w tym, że ona ode mnie młodsza o około 10 lat i ona jeszcze studiuje, plus mieszkamy w dwóch różnych miastach. Jakie ruchy warto zrobić żeby sprawdzić czy ona byłaby zainteresowana jakimkolwiek kontaktem poza lekcjami albo kiedyś może spotkaniem? Nie chce wyjść na creepy osobę albo nie chcę żeby zepsuł sie nam przez to kontakt i będę musiał szukać innego nauczyciela.

Macie może swoje doświadczenia jak w takiej relacji nawiązać bliższy kontakt w miarę subtelny sposób? A może lepiej zaryzykować i powiedzieć, że będę w sprawach służbowych w jej mieście i czy chce iść na kawę?

#zwiazki #rozowepaski

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: jeśli chcesz żeby dalej była Twoją nauczycielką i nie było dziwnie (w razie gdyby jednak uczucia były jednostronne) to radziłabym Ci się wstrzymać, dopóki macie razem lekcje. Chyba że nie przeszkadza Ci zmiana nauczyciela, to wtedy opcja z kawą wydaje się spoko - taka nie zobowiązująca :)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jeśli przez taki czas nie przeniosłeś tej znajomosci na poboczny tor „prywatny”, to może być ciężko coś ugrać - opcja że będziesz przejazdem w jej mieście i proponujesz wyjście jest IMO dość bezpieczna i dzięki niej możesz wyczuć czy w ogóle jest na cokolwiek chętna
+ jak mówią koledzy wyżej, ona jest miła bo taka jest praca xd na czym polegał ten „lekki flirt” o którym mówisz? Nie chce
  • Odpowiedz
@mirko_anonim bardzo łatwo to rozegrać, jak ładnie się czegoś nauczysz i Cię pochwali to możesz rzucić od niechcenia 'no, za coś takiego to mi się chyba należy kawa/browar/o----------e kindybała/wstaw cokolwiek'. Jak podlapie to jest zainteresowana.
Możesz też w drugą stronę, jak zrobi Ci jakąś przysługę czy coś to możesz jej powiedzieć, że 'za to to chyba jestem Ci winny kawę/browara/o----------e patelni/wstaw cokolwiek' i muzyka gra.
  • Odpowiedz