Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: niczego innego bym się nie spodziewał, bo typowy Marek pszecimbiorca który ma furę dzięki pracy swoich parobków na czarno by po prostu wyprzedził na podwójnej ciągłej - w dupie ma kodeks drogowy i kodeks pracy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A typowa baba w SUVie to typowa baba w SUVie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: raz przede mną na światłach auto się zepsuło. Taki piękny znak pary dało spod maski. Ja dałem awaryjne i podbijam do zepsutego auta, zaoferowałem że pomogę popchać auto, zatoczka niedaleko była. Wraz z właścicielem pchaliśmy auto na tą zatoczke. Cała akcja może trwała 5 min. A koleś za mną cały czas na mnie trąbił xD Zero logicznego rozumowania że jak byśmy tego auta nie zepchnęli to by cały pas
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ej, ale nie wrzucaj wszystkich bab do jednego worka. Ostatnio w pociągu, ja pomagałam jakiejś babci z walizkami, a wszyscy faceci to w dupie mieli i nikt nawet nie wstał i co, to znaczy, że wszyscy mężczyźni tacy są? To kwestia wychowania, a nie płci.
  • Odpowiedz
Co one myślały, że jak będą trąbić i machać rękami

@mirko_anonim: one mu z troski sugerowały żeby popatrzył na to jakimi one jeżdżą samochodami, żeby sobie zapamiętał i żeby poszedł do salonu kupić taki sam, bo ten co ma jest chyba zepsuty ;)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim nic niezwykłego, jak widzę kobietę w suvie to zakładam od razu, że będzie wesoło. W czwartek mnie tak mijała, jak prowadziłem koparkę, że w automacie włączyła wycieraczki, bieg do przodu, zamiast wstecznego (a potem jeszcze wsteczny, zamiast jazdy do przodu) i zablokowała się ręcznym. Wszystko w ciągu może 10 sekund. Co gorsza, nie była tleniona, ani nie miała tipsów, więc nie była najgłupszą partią. Paniusie, jakie napotkałeś, to pewnie dobre
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: miałem podobną sytuację. Był korek pod górę, a droga oblodzona. No i pech chciał, że się zatrzymałem w najgorszym możliwym miejscu i nie mogłem ruszyć. Co zrobił suv za mną? Przejechał przez wysepkę i ominął mnie lewym pasem ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
inteligentny-sojusznik-23: sfrustrowane babska, których mężom już nie staje i pompują litry botoksu w wary żeby byle młodszy fagas się nimi zainteresował, co oczywiście nie działa i są wiecznie niezadowolone przez co muszą się na kimś słabszym wyładować. Norma i codzienność ¯\(ツ)/¯

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: miałem podobną akcję w Szczecinie.
Jadę sobie, skręcam w lewo na skrzyżowaniu i przede mną bus ciągnął minikoparkę, a było mocno po górkę.
Patrzę, a busiarzowi odpiela się przyczepka i ta przyczepka z minikoparką jedzie w moją stronę. Jeb po hamulcach, patrzę w lusterka - nie mam jak uciec i tylko czekam zesrany aż mi p-------e w auto i w myślach szacuję ile będę bez auta i ile będzie
  • Odpowiedz