Aktywne Wpisy

splinter96 +77
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

HoroLive +15
Wynajmuje mieszkanie ok 3 lata, nagromadziłem tam pełno rzeczy, mam pełno książek, ubrań. Mieszkanie było puste, pokupowałem tam meble, łożko, pralke, lodówke, rolety, karnisze, jakiś dywan. Wszystko praktycznie urządzałem. (wszystko jest moje mam paragony). Właściciel mieszkania ogłosił, że mieszkanie idzie na sprzedaż.
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta

Także serio pytam - dlaczego internet jest znacznie bardziej prawicowy niż realny świat?
#pytaniedoeksperta #polityka
2. Lewactwo opanowało mainstream
@mwmichal: dokładnie to, normalnym ludziom raczej nie chce się komentować postów na fb xD
@mwmichal: Tymczasem na mikroblogu ..... XDXD
@mwmichal: czyli jest lewakami jak na mirko? Siedzicie tutaj w swojej bańce, zebrało się tutaj was około 1500 osób z całej Polski (bo tyle mi odpowiedziało w ankiecie przeciw KO zgodnie z neuropejską linią). Klepiecie się po tyłkach i atakujecie wszelką krytykę.
Tak świat nie wygląda, ale macie tutaj swoją enklawę
@SubsaharyjskaAlpaka: No tak, bo społeczeństwo dzieli się tylko na prawackich szurów i lewaków, nie ma nic pomiędzy. Ładnie Ci polaryzacja sprała beret
@mwmichal: Przejrzyj mikroblog i tu są praktycznie tylko tagi wyśmiewające prawicę, mikroblkog jesT pod pełną kontrolą lewicy. Może masz zwidy?
@sameowoce: Główna jest nowym Facebookiem