Wpis z mikrobloga

Wytłumaczcie mi jedno - dlaczego mainstream w Polsce w internecie został opanowany przez szurstwo i prawactwo - FB zasrane konfą, przecież ja zaznaczam, że nie jestem tym zainteresowany a algorytm i tak mi wrzuca jakieś gowna prawackie xD. Wchodzisz na główną wykopu i to samo - Szwecja non stop w upadku, geje jedzą dzieci a Czaskoski sra do Wisły. Społeczeństwo natomiast jest w większości normalne. To co - szuryzm im się odpala na FB czy po prostu mniejszość debili jest tak głośna a na FB czy wykopie mogą pisać co chcą bo ich nikt nie banuje.

Także serio pytam - dlaczego internet jest znacznie bardziej prawicowy niż realny świat?

#pytaniedoeksperta #polityka
  • 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Wytłumaczcie mi jedno - dlaczego mainstream w Polsce w internecie został opanowany przez szurstwo i prawactwo - FB zasrane konfą, przecież ja zaznaczam

@mwmichal: Tymczasem na mikroblogu ..... XDXD
  • Odpowiedz
Społeczeństwo natomiast jest w większości normalne

@mwmichal: czyli jest lewakami jak na mirko? Siedzicie tutaj w swojej bańce, zebrało się tutaj was około 1500 osób z całej Polski (bo tyle mi odpowiedziało w ankiecie przeciw KO zgodnie z neuropejską linią). Klepiecie się po tyłkach i atakujecie wszelką krytykę.
Tak świat nie wygląda, ale macie tutaj swoją enklawę
  • Odpowiedz
Wytłumaczcie mi jedno - dlaczego mainstream w Polsce w internecie został opanowany przez szurstwo i prawactwo - FB zasrane konfą

@mwmichal: Przejrzyj mikroblog i tu są praktycznie tylko tagi wyśmiewające prawicę, mikroblkog jesT pod pełną kontrolą lewicy. Może masz zwidy?
  • Odpowiedz
@mwmichal: pewnie algorytm specjalnie Ci coś podsuwa, żebyś się frustrował i kłócił z tymi ludźmi. Mnie polityka nie obchodzi i nie widzę nigdzie ani nadmiaru lewactwa ani prawactwa.
  • Odpowiedz
@mwmichal Po pierwsze najwięcej w internecie piszą ludzie, którzy nie mają nic do roboty, siedzą cały dzień przed kompem i często są fanami Konfy bo ta populizmami obiecuje im złote góry. Przeciętny wyborca pracuje 8 godzin, śpi powiedzmy też 8 a przez pozostałe 8 musi dojechać w te i we wte, ma czas dla siebie, dla rodziny, pogra w coś, poczyta a pisanie komentarzy to ostatnie co ma w planach, już
  • Odpowiedz