Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +26
źródło: temp_file6460153014262828582
Pobierz
Pally +11
Dobry wieczór
źródło: Nocna Pani
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file6460153014262828582
Pobierz
źródło: Nocna Pani
PobierzWykop.pl
Także serio pytam - dlaczego internet jest znacznie bardziej prawicowy niż realny świat?
#pytaniedoeksperta #polityka
@SubsaharyjskaAlpaka: Na wykopie siedze od 2012 roku i ostatnio 'lewaków' to ja może ostatnio widziałem z 8 lat temu - ludzi którzy byli aktywistami LGBT albo jakimiś innymi socjalistycznymi socjal warriorami. palikociarnia, razemki itd. Tylko antyklerykałów trochę zostało. W ogóle zauważyłem że wojenka neuropy z konserwami już dawno nie istnieje. Mirko jest raczej centrowo-libkowe, pełne ludzi którzy już dawno się przejechali na wszystkich których
@SubsaharyjskaAlpaka: właśnie jesteś wzorcową ofiarą kaczyńskiego, wszystko co nie jest chlaniem wódy gdzieś na wiosce i bicie żony to lewactwo
aż dziw bierze jak mu się udało upośledzić taką dużą armie ludzi, będzie to się ciągło za tym biednym narodem jeszcze ze dwie dekady
1. Normalni ludzie pracują.
2. Ci co komentują i też są szurami, mogą pracować - to fakt, ale za pewnie najniższą, ponieważ mniejsza inteligencja = słabsza praca,
Prosty przykład, w każdym znalezisku jest podobny komentarz " a Tusk to sprzedał Niemcom " Przychodzę i pytam się co sprzedał, dostaje 0 odpowiedzi a 300 minusów. 300 osób wie, że sprzedał ale nie wie co,
@mwmichal: żeby cie striggerować i żebyś generował cy i kliknięcia
@mwmichal: dlaczego mirko jest znacznie bardziej lewicowe niż realny świat?
Nawet jak teraz Tusk, Zandberg czy inny centro-lewicowiec powie, że jest przeciwny migracji to nic nie pomoże.
@Jariii: nie, na tagu