Wpis z mikrobloga

Wytłumaczcie mi jedno - dlaczego mainstream w Polsce w internecie został opanowany przez szurstwo i prawactwo - FB zasrane konfą, przecież ja zaznaczam, że nie jestem tym zainteresowany a algorytm i tak mi wrzuca jakieś gowna prawackie xD. Wchodzisz na główną wykopu i to samo - Szwecja non stop w upadku, geje jedzą dzieci a Czaskoski sra do Wisły. Społeczeństwo natomiast jest w większości normalne. To co - szuryzm im się odpala na FB czy po prostu mniejszość debili jest tak głośna a na FB czy wykopie mogą pisać co chcą bo ich nikt nie banuje.

Także serio pytam - dlaczego internet jest znacznie bardziej prawicowy niż realny świat?

#pytaniedoeksperta #polityka
  • 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

czyli jest lewakami jak na mirko?

@SubsaharyjskaAlpaka: Na wykopie siedze od 2012 roku i ostatnio 'lewaków' to ja może ostatnio widziałem z 8 lat temu - ludzi którzy byli aktywistami LGBT albo jakimiś innymi socjalistycznymi socjal warriorami. palikociarnia, razemki itd. Tylko antyklerykałów trochę zostało. W ogóle zauważyłem że wojenka neuropy z konserwami już dawno nie istnieje. Mirko jest raczej centrowo-libkowe, pełne ludzi którzy już dawno się przejechali na wszystkich których
  • Odpowiedz
: czyli jest lewakami jak na mirko? Siedzicie tutaj w swojej bańce,

@SubsaharyjskaAlpaka: właśnie jesteś wzorcową ofiarą kaczyńskiego, wszystko co nie jest chlaniem wódy gdzieś na wiosce i bicie żony to lewactwo
aż dziw bierze jak mu się udało upośledzić taką dużą armie ludzi, będzie to się ciągło za tym biednym narodem jeszcze ze dwie dekady
  • Odpowiedz
@mwmichal: W internecie jest nadreprezentacja szurów i prawackich życiowych niedorajd. Oni są dużo bardziej podatni na manipulacje i taką tępą propagandę. Idealny motłoch do zarabiania na nich pieniędzy dla takich stanoskich, atorów, mencenów i trumpów.
  • Odpowiedz
@mwmichal:

Wytłumaczcie mi jedno - dlaczego mainstream w Polsce w internecie został opanowany przez szurstwo i prawactwo - FB zasrane konfą

1. Normalni ludzie pracują.
2. Ci co komentują i też są szurami, mogą pracować - to fakt, ale za pewnie najniższą, ponieważ mniejsza inteligencja = słabsza praca,
  • Odpowiedz
@mwmichal: 8 lat niszczyli kraj to teraz przyszli niszczyć internet, główna jest tego świetnym przykładem, wykurzyli wszystkich normalnych użytkowników, różnorodność znalezisk jest zerowa, wkoło jedno. Nikomu już z tymi wariatami się nie chce użerać.

Prosty przykład, w każdym znalezisku jest podobny komentarz " a Tusk to sprzedał Niemcom " Przychodzę i pytam się co sprzedał, dostaje 0 odpowiedzi a 300 minusów. 300 osób wie, że sprzedał ale nie wie co,
  • Odpowiedz
  • 0
@Miijjii: no ja niestety na Facebook wchodzę służbowo (profil mojej działalności zależy w dużej mierze od kontaktów z nowymi klientami przez social media) - mam dwa konta - służbowe i prywatne, na obu mam po prostu spam. Nie da się nie odpalić tej chorej apki bez przewrócenia oczami. Z aktywnych znajomych to mam DWIE osoby - jedną koleżankę, która jest wolontariuszem w schronisku i non stop wrzuca po prostu czego
  • Odpowiedz
Także serio pytam - dlaczego internet jest znacznie bardziej prawicowy niż realny świat?

@mwmichal: dlaczego mirko jest znacznie bardziej lewicowe niż realny świat?
  • Odpowiedz
@mwmichal bo na fb są tysiące botów ruskich i partynjnych już od ładnych kilku lat. Dodatkowo szury czują misję "uświadamiania" społeczeństwa by się "przebudziło" więc te wszystkie wysrywy udostępniają dalej i są tak jakby darmowymi botami. Poza tym normalni ludzie pracują i mają inne obowiązki więc nie mają czasu na czytanie komentarzy pod postami na fb, nie mówiąc już o ich pisaniu. Polecam czasem wejść w ramach ciekawostki.
  • Odpowiedz
@mwmichal: Ponieważ lewactwo przez lata ładnie przedstawiło się publiczności jako pro-imigrancki, tęczowy, ojkofobiczny i chory mentalnie element.

Nawet jak teraz Tusk, Zandberg czy inny centro-lewicowiec powie, że jest przeciwny migracji to nic nie pomoże.
  • Odpowiedz