Wpis z mikrobloga

Wytłumaczcie mi jedno - dlaczego mainstream w Polsce w internecie został opanowany przez szurstwo i prawactwo - FB zasrane konfą, przecież ja zaznaczam, że nie jestem tym zainteresowany a algorytm i tak mi wrzuca jakieś gowna prawackie xD. Wchodzisz na główną wykopu i to samo - Szwecja non stop w upadku, geje jedzą dzieci a Czaskoski sra do Wisły. Społeczeństwo natomiast jest w większości normalne. To co - szuryzm im się odpala na FB czy po prostu mniejszość debili jest tak głośna a na FB czy wykopie mogą pisać co chcą bo ich nikt nie banuje.

Także serio pytam - dlaczego internet jest znacznie bardziej prawicowy niż realny świat?

#pytaniedoeksperta #polityka
  • 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

zebrało się tutaj was około 1500 osób z całej Polski (bo tyle mi odpowiedziało w ankiecie przeciw KO zgodnie z neuropejską linią).

@SubsaharyjskaAlpaka: słodki jesteś xD próbowałeś sprzedać tę metodę liczenia do jakiegoś centrum badawczego? xD
  • Odpowiedz
i wchodzisz na wykop mikroblog i perfekcyjna propaganda neuropejskiej holoty

@krumkichot: neuropy na wykopie nie ma już kilka lat, Rzepy, Koroluki siedzą na X teraz. No ale jak widać niektórzy nadal mają incydenty kałowe po nich. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Prawda jest taka, że ludzie uciekają na mirko przed botami i szurami z głównej, jak ktoś ma coś w głowie poza partyjnym szambem, to widzi, co
  • Odpowiedz
@mwmichal ponieważ algorytm jest ślepy. Oznacza to ze skoro widza ze większość ludzi o tym dyskutuje, czyta itp itd to domyślnie podstawiają to również tobie.

To lewackie sterowane scierwo w tv jest za to odklejone. I leci odgórny przekaz i w dupie maja czy ludzi to interesuje.

Mam nadzieje ze wytłumaczyłem
  • Odpowiedz
przecież ja zaznaczam, że nie jestem tym zainteresowany a algorytm i tak mi wrzuca

@mwmichal: zdradzę Ci sekret. Na takich portalach nie ma znaczenia, czy klikasz, że Ci się podoba, czy nie podoba, że kilkasz czy nie chcesz widzieć, albo zgłaszasz. Znaczenie ma to, że wchodzisz z tym w interakcję, a więc spędzasz czas na tym portalu. Dlatego będziesz dostawał takie treści.
  • Odpowiedz
@mwmichal: Bo algorytm podsyła ci treści z którymi wejdziesz w interakcje, jest duże prawdopodobieństwo, że skomentujesz. Mi podsyła lgbt i murzynów, czemu nie wiem. Wysrywy jakiejś czarnej co próbuje przez 3 godziny udowodnić, że żona Prezydenta Francji to chłop, co mnie to obchodzi? Albo, że jakiś m----n przyszedł w ameryce z babą gołą na salony.
  • Odpowiedz