Wpis z mikrobloga

Jakie macie postanowienia na 2025? Ja zrobić 300 podejściaków do dziewczyn w galerii handlowej po to, żeby po jakimś czasie wyrobić sobie bajerę i obracać laski 10/10. Oprócz tego nazbierać 30k i zrobić formę.

#relacje #sukces #podrywajzwykopem #niebieskiepaski #wygryw #przegryw #redpill #bluepill #blackpill #tinder #rozowepaski #s--s #postanowienianoworoczne
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Apocaliptorr: Ciężko powiedzieć w skrócie.
Dobijam 30tki. Mam za sobą trochę randek, jakichś niezbyt udanych związków. Osobiście męczy mnie to, że chociażby pisząc z laską na jakimś portalu to nasza interakcja jest oceniana przez pryzmat tego czy do siebie pasujemy. I to niekoniecznie zawsze przeze mnie. Nie ma nawet tej przestrzeni żeby sie poznać. Tylko idziemy na randkę żeby zobaczyć czy pójdziemy na drugą. A nie pobyć razem xD
No
  • Odpowiedz
  • 1
@LatajacyJeczmien: Keks to pójście z laską do łóżka. Samych spotkań to nie liczę. Czyli 1 randka zakończona finałem w łóżku na 50 podejściaków na ulicy. Dziewczyny były w przedziale od 5/10 do 7/10 przy czym te 7/10 to zazwyczaj były w wieku 30 lat.
  • Odpowiedz
@Apocaliptorr: Ciężko ocenić czy to dobra decyzja. Na ostatniej poważnej randce byłem w kwietniu 2023. Latem 2023 miałem zaplanowany wyjazd w góry z dziewczyną i 2 dni przed wyjazdem zostałem zghostowany. W 2024 nie wyszedłem nawet poza obszar pisania przez internet. Więc nie wiem czy w ogóle jest sens próbować jakkolwiek xd
  • Odpowiedz
  • 0
@Wookash071: Moim zdaniem rachunek zysków i strat determinuje czy jest sens próbować. Jeżeli nie jesteś jakimś stulejarzem, który wydaje duże pieniądze na prezenty dla ledwo co poznanej dziewczyny z tindera, to gdy ci nie wychodzi randka, nie tracisz nic, a pamiętaj, że próbując zawsze masz szansę na sukces. Ale wiem, że jest to związane ze stresem i nie jest łatwo się w sobie zebrać i działać.
  • Odpowiedz
ok Oski

@git_commit: Nie mam powodzenia bo lajkują mnie boty. Albo te same typiary co 2 lata temu. I od 2 lat ani jedna nie odpisała. A to że mam dwa lajki w tydzień nie znaczy za wiele xd ¯\(ツ)/¯

@Apocaliptorr Ja nie czuje stresu. Tylko niechęć i zmęczenie kolejnym tłumaczeniem tego samego. Czyli chociażby tego co lubię albo dlaczego u mnie jest tak a nie inaczej. Ile można
  • Odpowiedz
Tylko niechęć i zmęczenie kolejnym tłumaczeniem tego samego. Czyli chociażby tego co lubię albo dlaczego u mnie jest tak a nie inaczej. Ile można xd. Pytanie czy sukces jest wart takiej pracy. Bo ile można pisać i się produkować aż może się uda.

@Wookash071: Jesli randkowanie i szukanie zwiazku jest dla Ciebie takim dyskomfortem to moze nie ma to sensu. Jesli nie mozesz sobie na pstrykniecie palcami zalatwic co tydzien
  • Odpowiedz