Aktywne Wpisy

Gmeras +1251
Mirki i Mirabelki bardzo was proszę trzymajcie kciuki za moją różowa by wyszła bez szwanku leży od piątku na Intensywnej terapii (╯︵╰,) #chcesiewyzalic

SzubiDubiDu +338
Ogólnie komunistów strzelać prądem ale przyznaję, że przynajmniej mieli mądrych ludzi od urbanistyki i szeropojętego planowania.
Celowo budowali zakłady pracy na zadupiach aby ludzie z okolicznych zadupi mieli pracę. Tworzyli nierentowne połączenia komunikacyjne aby dowozić robotników i uczniów. PGRy, cementownie, zakłady tekstylne.
Jak budowali nowe osiedla to od razu kompleksowo przedszkole i szkoła obok, przystanek PKS, przychodnia, sklepy na granicy osiedla. Jak już robili drogę w mieście to szeroką, z zapasem. Ciul z tym,
Celowo budowali zakłady pracy na zadupiach aby ludzie z okolicznych zadupi mieli pracę. Tworzyli nierentowne połączenia komunikacyjne aby dowozić robotników i uczniów. PGRy, cementownie, zakłady tekstylne.
Jak budowali nowe osiedla to od razu kompleksowo przedszkole i szkoła obok, przystanek PKS, przychodnia, sklepy na granicy osiedla. Jak już robili drogę w mieście to szeroką, z zapasem. Ciul z tym,

źródło: 527a1e68c9495_o_original
Pobierz
#relacje #sukces #podrywajzwykopem #niebieskiepaski #wygryw #przegryw #redpill #bluepill #blackpill #tinder #rozowepaski #s--s #postanowienianoworoczne
Dobijam 30tki. Mam za sobą trochę randek, jakichś niezbyt udanych związków. Osobiście męczy mnie to, że chociażby pisząc z laską na jakimś portalu to nasza interakcja jest oceniana przez pryzmat tego czy do siebie pasujemy. I to niekoniecznie zawsze przeze mnie. Nie ma nawet tej przestrzeni żeby sie poznać. Tylko idziemy na randkę żeby zobaczyć czy pójdziemy na drugą. A nie pobyć razem xD
No
@Wookash071: ok Oski ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@git_commit: Nie mam powodzenia bo lajkują mnie boty. Albo te same typiary co 2 lata temu. I od 2 lat ani jedna nie odpisała. A to że mam dwa lajki w tydzień nie znaczy za wiele xd ¯\(ツ)/¯
@Apocaliptorr Ja nie czuje stresu. Tylko niechęć i zmęczenie kolejnym tłumaczeniem tego samego. Czyli chociażby tego co lubię albo dlaczego u mnie jest tak a nie inaczej. Ile można
@Wookash071: Jesli randkowanie i szukanie zwiazku jest dla Ciebie takim dyskomfortem to moze nie ma to sensu. Jesli nie mozesz sobie na pstrykniecie palcami zalatwic co tydzien
Dyskomfort to czuję w za małym tshircie. A nie pisząc do kolejnej typiary to samo
@Wookash071: problem jest taki, ze w okolicach 30 roku zycia to juz nie chodzisz na randki tylko na rozmowy kwalifikacyjne. Tu 2 wpisy dobrze to opisujace
https://wykop.pl/wpis/80073869/p0lka-przegryw-tinder-badoo-zwiazek-z-kobieta-po-3
https://wykop.pl/wpis/80069257/zwiazki-po-30-to-juz-tylko-kontrakty-handlowe-mnie