Wpis z mikrobloga

Siemka mireczki, sprawa jest. Dzieciaki z Juventus Academy z Piekar Śląskich rocznik 2015 (U-10) marzą o tym żeby jechać na MŚ akademii Juventusu do Turynu i potrzebują w spełnieniu tego marzenia naszej pomocy. Ja wsparłem tę inicjatywę niewielką kwotą i bardzo was proszę o to samo, lub w miarę możliwości o więcej :) Szczególna prośba oczywiście do kolegów Juventinich #juventus :)

Nie jest to żadna zbiórka charytatywna i oczywiście że znajdziecie mnóstwo innych, zdecydowanie bardziej potrzebujących wsparcia zrzutek, ale wierzę że uda się znaleźć też trochę grosza na spełnienie marzeń chłopaków. Z góry dzięki za wsparcie!

Po więcej informacji zapraszam do organizatora @xjanek123

Link do zrzutki: https://zrzutka.pl/turyn2025

Jeszcze raz z góry dzięki!

#pilkanozna #zrzutka
Minieri - Siemka mireczki, sprawa jest. Dzieciaki z Juventus Academy z Piekar Śląskic...

źródło: 99a8366499f39e735e696071de3f9df9

Pobierz
  • 111
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Cześć,
w imieniu wszystkich rodziców, klubu i Dzieciaków serdeczne podziękowania za wpłatę. Naprawdę nie wiem co napisać gdyż wszyscy jesteśmy w szoku. Dziękuję za udostępnienie wpisu i dziękuję za WPŁATĘ. Jak ochłonę to napiszę coś więcej. Dam też na pewno znać jak poszło Chłopakom na mistrzostwach.
  • Odpowiedz
@Minieri zazdroszczę...
Nie wiem ile musi zarabiać osoba, która wysyla ot tak 31k PLN na wyjazd piłkarski.

Musi mieć bardzo rzadkie połączenie wysokiej zdolności do zarabiania kasy oraz wielkiego serca.

Bardzo rzadki
  • Odpowiedz
@Minieri: To jest niesamowite że siedzą tu z nami ludzie, którzy widząc taką zbiórkę myślą sobie: "a, wpłace se 31k, niech jado dzieciaki". Za te pieniądze można kupić całkiem solidne auto albo jechać na wspaniałe wakacje na drugą stronę świata. Dla mnie to jest niepojęte ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 279
Też podejrzewam że całkiem możliwe że to Milik albo Szczęsny ( ͡° ͜ʖ ͡°) Panowie jakby co ja od dzieciaka za Juve i wiecie... na mieszkanie zbieram, link w profilu jakby co ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Minieri: W sumie tylko z czystej ciekawości jak działa taka akademia, rozumiem Juventus w nią nie inwestuje czy inwestuje tak mało, że jednak na barkach rodziców jest organizowanie wyjazdów etc? @xjanek123 pewno ty wiesz więcej bo jak rozumiem twój dzieciak tam gra?
  • Odpowiedz