Aktywne Wpisy

MonazoPL +59
Startujemy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: W jakim banku masz główne konto i dlaczego właśnie w tym? ( ͡€ ͜ʖ ͡
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: W jakim banku masz główne konto i dlaczego właśnie w tym? ( ͡€ ͜ʖ ͡
źródło: rozdajo monazo
PobierzCzy dziwnie będzie wyglądało jak w środku wakacji będę kupował kurtkę na zimę?
W jednym sklepie outdoorowym w mieście jest przeceniona puchówka TNF. Z neta już teraz bym nie zamawiał ale tutaj jest na miejscu więc mógłbym sobie przymierzyć. Tylko trochę głupio kupować puchówke w lato.
#kiciochpyta #modameska i trochę #outdoor
W jednym sklepie outdoorowym w mieście jest przeceniona puchówka TNF. Z neta już teraz bym nie zamawiał ale tutaj jest na miejscu więc mógłbym sobie przymierzyć. Tylko trochę głupio kupować puchówke w lato.
#kiciochpyta #modameska i trochę #outdoor

Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
Frustracja ci uszami wychodzi.
Tak tak :D jak wy wszyscy
A jak ma się źle zestarzeć filmik ze śmiania sie z odklejenia pisowcow? XD
Typ wyzywa innych użytkowników na portalu ze śmiesznymi obrazkami od k---w (i to z powodu polityki) i śmie pisać, że komuś frustracja uszami wychodzi :D won na czarno przygłupie 🤦
@Serniczek_Szatana:
Wy chyba macie naprawdę gotowe formułki w tych trollowniach
To, że nie lubię ruskich i ich pożytecznych idiotow, jeszcze nie robi ze mnie trolla jakiejkolwiek opcji bo za żadną opcją nie agituję w przeciwieństwie do ciebie.
Wiesz to zapewne bardzo dobrze bo jedyne co robisz, to najeżdżasz na platformę i wszystkich zdaniu innym niż twoje nazywasz tuskobotami.
Jesteś idealnym przykładem trolla albo idioty. Zapewne obu. S--------j,
@JohnDoe01: Co nie? Nie dziwie się, że go tak rozśmieszyły ten żenujący skowyt PiSdowców.
🤣
Ja również przejrzałem twój profil, więc oprócz śmiechu zostawię to
Komentarz usunięty przez moderatora