Wpis z mikrobloga

@EnzoMolinari: e to raczej na prawicy pakowanie wiplera do miliarderów. Raczej nie widziałem nikogo z centrum czy lewicy żeby klękał do brzozki. Raczej cała konfederacja obrabia berło trumpowi czy muskowi. Marzy im się oligarchia
  • Odpowiedz
właśnie skrytykował drugiego bożka Donalda.

@EnzoMolinari: wskażesz dokładnie gdzie tego dokonał. No bo raczej wszyscy politycy nie spełniają obietnic. Chociaż czasem to lepiej bo jak Kaczyński przy jednej obietnicy pomylił netto z brutto to kosztowało to podatników 2 MILIARDY
  • Odpowiedz
najbardziej bawi to że najwięksi krytycy melona siedzą u niego na platformie i mu nabijają kasę xd

@bb007: najpierw X musiałby przynosić jakiekolwiek zyski xD
  • Odpowiedz
  • 1
wskażesz dokładnie gdzie tego dokonał. No bo raczej wszyscy politycy nie spełniają obietnic.

@ipkis123: A kto rządzi obecnie i jakimiś konkretami sypał dając sobie wspomniany deadline 100 dni? Chyba oczywisty przytyk ze strony Brzoski.
  • Odpowiedz
najbardziej bawi to że najwięksi krytycy melona siedzą u niego na platformie i mu nabijają kasę xd

@bb007: nie wiem co w tym zabawnego, ze oligarcha ma tak skrajna kontrole nad poteznym panstwem i wplyw na caly swiat. To nie wina uzytkownikow, ze ktos taki przejal autorytarna wladze nad waznym medium spolecznosciowym.
Lis ma tutaj rację, ta sytuacja to czysta patologia
  • Odpowiedz
@markus666: no nie wiem. Jak kukczyk zmarł to na tvn było jaki to wizjoner, który wymyślił najmądrzejszą rzecz na świecie, a typ po prostu był poukładany z wszystkimi rządami i zarabiał na państwowej kasie
  • Odpowiedz
@EnzoMolinari: Szczerze? Taki Brzoska byłby lepszym ministrem rozwoju i technologii niż ten obecny - przynajmniej byśmy mieli paczkomatowe imperium, trochę nowocześniejsze niż beton ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz