Wpis z mikrobloga

Dzień dobry,

Nazywam się Tomasz Czukiewski. Jestem dziennikarzem i autorem kanału historyczno - społecznego: CiekaweHistorie

Nigdy nie robiłem q&a a jeśli je robić to w miejscu gdzie wszystko się zaczęło. Prawie dokładnie siedem lat temu (styczeń 2018) dzięki wykopowi mój pierwszy film "Głos Hitlera" zdobył duży zasięg, co dało mi niezbędną motywację do robienia następnych filmów.

Jutro (06.02.25) od godziny 18 będę odpowiadał na Wasze pytania podczas AMA.

Liczę na sporo gęstego.

#ama #ciekawostki #informacje #ciekawehistorie
ciekawehistorie - Dzień dobry,

Nazywam się Tomasz Czukiewski. Jestem dziennikarzem...

źródło: Fmr4UWwXwAIRETC

Pobierz
  • 311
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ciekawehistorie siema, mam pytanie o uczestnictwo w debacie z Bartosiakiem, Zychowiczem i Dymer, skąd Ty się tam znalazłeś? Byłeś tak jakby obok całej dyskusji i szczerze nie pasowała mi Twoja osoba do reszty towarzystwa, wiesz czym się kierował stanowski wybierając Ciebie? Nie pamiętam nic związanego z Tobą w tematach geopolityki. I jakie były Twoje odczucia w trakcie i po debacie.

Żeby nie bylo, to nie atak a zwykla ciekawość, obejrzałem dużo
  • Odpowiedz
Jak się skończył temat ze zdjętym szybko z YT filmie o Jarocinie? TVP po prostu dopatrzyło się wykorzystania ich nagrań i tyle? Czy jest szansa na powrót tego materiału na YT, oraz czy będą jeszcze podobne z wykorzystaniem materiałów potencjalnie "należących" do TVP, czy jest już z Nimi kosa i musisz w przyszłości brać to pod uwagę aby nie zawierać "ich" fragmentów do innych projektów? @ciekawehistorie
  • Odpowiedz
@ciekawehistorie: Bardzo szanuję i doeceniam to, że idziesz w jakość a nie ilość.
Odcinki o Titanicu - rewelacyjna robota. Słuchało się tego z zapartym tchem. Nawet nie spodziwałem się, że mirkujesz :D.
  • Odpowiedz