Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +15
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

AmarenoMORENO_00 +627
I tak to się dzieje w tym matriarchacie
#pieklomezczyzn ale i piekło dzieci bedącymi ofiarami wojen swoich rodziców
#pieklomezczyzn ale i piekło dzieci bedącymi ofiarami wojen swoich rodziców
źródło: temp_file2579597202026068900
Pobierz

Nazywam się Tomasz Czukiewski. Jestem dziennikarzem i autorem kanału historyczno - społecznego: CiekaweHistorie
Nigdy nie robiłem q&a a jeśli je robić to w miejscu gdzie wszystko się zaczęło. Prawie dokładnie siedem lat temu (styczeń 2018) dzięki wykopowi mój pierwszy film "Głos Hitlera" zdobył duży zasięg, co dało mi niezbędną motywację do robienia następnych filmów.
Jutro (06.02.25) od godziny 18 będę odpowiadał na Wasze pytania podczas AMA.
Liczę na sporo gęstego.
#ama #ciekawostki #informacje #ciekawehistorie
źródło: Fmr4UWwXwAIRETC
Pobierzźródło: link_1591561227uT4kZO0Yd6Vyd5fEcrGClb
PobierzCzy to nie jest przypadkiem główny powód dla którego trzymają się krajów w których ciężej o aresztowanie?
źródło: 779d3ad6e637bb2aab75be4fa47ee8da59b425c38a767c3d562686c845c721ec
PobierzMiało być gęste
1. Wstydzisz się bycia wyk0pkiem?, innymi słowy czy kiedykolwiek byłbyś wstanie publicznie się przyznać do tego np w studiu TV?
2. Czy miałeś propozycję stworzenia odcinka dokumentu do TV? Też się wychowałeś na Wołoszańskim?
Który z audiobooków wymagał najwięcej pracy i z którego jesteś zadowolony najbardziej?
1. Czy kanał na YT jest jedynym twoim źródłem dochodu ?
2. Gdzie widzisz siebie za 10 lat ?
3. Ile jest historii o których nie możesz opowiedzieć ?
4. Jakie masz inne pasje poza opowiadaniem ciekawych historii?
5. "Nocny Marek" czy bardziej "ranny ptaszek" ?