Aktywne Wpisy

PanMaglev +93
Hurr durr ceny mieszkań spadają. Tymczasem rzeczywistość. Mieszkanie z lat 70 do generalnego remontu, bez miejsca parkingowego, z czynszem na poziomie 1000 zł miesięcznie sprzedane w 6 godzin od wystawienia ogłoszenia. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zadzwoniłem 30 minut po wystawieniu ogłoszenia i umówiłem się na oglądanie dzisiaj po pracy o godzinie 17. O 13 dostałem telefon, że już sprzedane za gotówkę. ¯\(ツ)/¯
#warszawa #nieruchomosci
Zadzwoniłem 30 minut po wystawieniu ogłoszenia i umówiłem się na oglądanie dzisiaj po pracy o godzinie 17. O 13 dostałem telefon, że już sprzedane za gotówkę. ¯\(ツ)/¯
#warszawa #nieruchomosci
źródło: 1000017021
Pobierz

#patodeweloperka #mieszkaniedeweloperskie #nieruchomosci
źródło: image
Pobierzźródło: obraz
PobierzKorci mnie żeby mu odpisać, że na powodzi też korzystają, a jednak nikt nie postuluje by rząd zadbał o to żeby co roku zalało jakieś województwo xD
Trzeba n---------ć kredyt 0%, brać po same kule, spłodzić 4 a nawet 5 gówniaków *800 zł, zezłomować spalinówkę i wziąć kolejny kredyt na 40k na najtańszą dacie elektryka.
A czemu?
Bo i tak takie głupie k**** jak MY czyli uczciwi obywatele za to będą płacić. Jak za frankowiczów, jak za ostatnie dopłaty, jak za tych co pobrali
I powołuje się na "analizy ekspertów" opłaconych przez deweloperuchów xD
W tym swojej kobity pewnie xD
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Gdyby na franki oszukano 50 osób to tego tematu w ogóle by nie było.
Gdyby dzbany nie brały kredytu po same kule a zachowywali się racjonalnie to państwo by nie musiało wprowadzać odroczeń spłat.
Ten schemat można powtórzyć we wszystkich aspektach - i to powinna być cenna
Dopłaty to KONKRETNA kasa, od ręki, na mieszkanie, które już stoi i czeka.