v8 w sensie 300 koni przy masie własnej 1.8 tony i setka w 6 sekund a tesla w 3 sekundy ( ͡°͜ʖ͡°)
@Witosa_7_86-160_Warlubie: Przypominam, że na większości ulic w mieście (zwłaszcza tych ze światłami) jest ograniczenie do 50km/h, więc czas 0-100 nie ma najmniejszego znaczenia. ( ͡°͜ʖ͡°)
@assninja: po czym tesla robi bipbipbip i się blokuje, bo napisałeś kiedyś zły wpis na melonka, albo na ostatnich 3 ładowarkach były kolejki a 4 nie działała xD
@m4xejd: gdzie wy te tesle widujecie, ja w życiu takiej nie widziałem a jeżdżę po 30k rocznie @tellet gdy jedyny argument jaki możesz wymyślić nigdy się nie wydarzył xD
@assninja: Wydaje mi się, że posiadacze V8 i innych sportowych spalinówek z góry wiedzą, że Tesla ich objedzie spod świateł. A przynajmniej powinni. To znaczy ja bym sobie kupił V8 (aktualnie marzy mi się Corvette C6) i miałbym w dupie, że Tesla szybciej się rozpędza, bo to auto dla mnie, a nie do prężenia się przed innymi. XD Ale jak ktoś faktycznie kupuje brykę głównie do lansu to może reagować
Wydaje mi się, że posiadacze V8 i innych sportowych spalinówek z góry wiedzą, że Tesla ich objedzie spod świateł.
Otóż to. Wiem doskonale, że nie tylko Tesle, ale i sporo spalinówek jest szybszych spod świateł, nawet byle dwulitrowa Skoda kombi. I co z tego? Mam to gdzieś.
Jakby mi zależało na sprincie spod świateł, to nie kupiłbym Tesli, ale za 1/10 tej ceny motocykl pokroju GSX 1100R albo coś
Teraz to się zmieniło na "jak długo mogę jechać z Bułgarii bez zatrzymywania się" xD
@assninja: Nie, nic się nie zmieniło, po prostu spalinówek nie dotyczą takie dylematy dla szczęśliwych inaczej posiadaczy Tesli ( ͡°͜ʖ͡°) Porównywanie jednego i drugiego to objaw gwoździa w mózgu niestety.
#samochody #tesla
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Marzenia prądzania. Prawdziwa motoryzacja z V8 w ogóle nie zauważa czegoś takiego jak Tesla stojąca obok na światłach.
@Witosa_7_86-160_Warlubie: Przypominam, że na większości ulic w mieście (zwłaszcza tych ze światłami) jest ograniczenie do 50km/h, więc czas 0-100 nie ma najmniejszego znaczenia. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@assninja: https://imgflip.com/memegenerator/576144135/A-frajery-tak-tylko-przemykaj
źródło: image
Pobierzźródło: 909f63b868cfb8d63ec8a70f00f4400a165e488f00af74f557c9c56ae1bd4c3a
Pobierz@tellet gdy jedyny argument jaki możesz wymyślić nigdy się nie wydarzył xD
@assninja: No tak, sprint do setki to najważniejsza rzecz w samochodzie. XD
Teraz to się zmieniło na "jak długo mogę jechać z Bułgarii bez zatrzymywania się" xD
Otóż to. Wiem doskonale, że nie tylko Tesle, ale i sporo spalinówek jest szybszych spod świateł, nawet byle dwulitrowa Skoda kombi. I co z tego? Mam to gdzieś.
Jakby mi zależało na sprincie spod świateł, to nie kupiłbym Tesli, ale za 1/10 tej ceny motocykl pokroju GSX 1100R albo coś
@assninja: Nie, nic się nie zmieniło, po prostu spalinówek nie dotyczą takie dylematy dla szczęśliwych inaczej posiadaczy Tesli ( ͡° ͜ʖ ͡°) Porównywanie jednego i drugiego to objaw gwoździa w mózgu niestety.