Wpis z mikrobloga

Ku#*wa, wracam z tej trasy i nie ma ch*ja we wsi, zagaduję do tej konduktorki. W zeszłym tygodniu 2 razy trafiłem na nią i tak mi się patrzy w oczy że musi być coś na rzeczy. Ja wiem o tym, ona też pewnie jest wstydliwa. Podoba mi się jak sku*wysyn. Dajcie z 20 plusików na odwagę bo jestem podjarany.
Znalazłem jej fotkę w necie. Chyba warto?
#pkp #zwiazki #logikaniebieskichpaskow #szaramyszkadlaanonka
dawid131 - Ku#*wa, wracam z tej trasy i nie ma ch*ja we wsi, zagaduję do tej kondukto...

źródło: 123

Pobierz
  • 283
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

czyli nie może do niej zagadać bo jest w pracy

@naganiaczherculesa: nie "bo jest w pracy", tylko bo ona musi z nim gadać.
Sam nie chciałbyś być podrywany w sytuacji gdy musisz gadać z podrywającym w ramach obowiązku, nawet jeśli ten podrywający cie nie interesuje.
  • Odpowiedz
Ludzie to bait !!!!!!

To jest piosenkarka z zespolu kwiat jabłoni.
Wpiszcie w necie kwiat jabłoni pkp
Wykopki juz wszystko rozszyfrowały
  • Odpowiedz
nie chciałbym żyć w świecie, w którym ktokolwiek, kobieta czy mężczyzna jest zmuszony zagadywać innych w autobusie aby nie spędzić życia w samotności.

@thorgoth: a (o ila prawdziwa) to historia majkiego dowodzi, że w takim zyjesz ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@thorgoth tak tak, nie podrywajcie w pracy, na ulicy, we wtorki i w piątki, w czasie koniunkcji Marsa z Jowiszem, jesienią itp. Więcej takich bzdurnych założeń a zapaść demograficzną będzie jeszcze większa. Ale ważne że Mirek z wypoku nie uzna takiego podrywu za cringe
  • Odpowiedz
  • 0
Powodzenia mireczku. Wołaj jak poszło. Rzuć jakimś zabawnym tekstem (ale nie o swoim kindybale 😁), uśmiechnij się, popatrz w oczy, ładnie się ubieraj do pociągu, zadbaj o brodę (lub bądź zawsze ogolony :) ). Może akurat jej wpadniesz:). Ew. Kup bilet za gotówkę i daj jej w banknotach numer i swoje imię:)

Ew spytaj: o której odjeżdżają pociagi do nieba? Bo mam ochotę na przejazd na gape( ͡ ͜ʖ
  • Odpowiedz
  • 0
@Trabancik @dawid131 nawet mam kumpla, który nie wygląda na Chada, ot taki zwyczajny paź. A podbił do laski na schodach do biblioteki. I potem z 2 lata byli razem. Bardzo ładna i fajna dziewczyna.
  • Odpowiedz
Podrywanie ludzi gdy pracują i są zmuszeni się z tobą kontaktować z przyczyn zawodowych to ekstremalny cringe.

@thorgoth: chłopie, to PKP a nie wykwintna restauracja.. totalnie oczekuję reakcji 'weź w---------j"
  • Odpowiedz
W mojej banieczce nigdy nie zaczepiałem ludzi na ulicy żeby ich poznać. W mojej banieczce ja i żona a także większość znajomych uważamy że np. publiczne oświadczyny na stadionie pełnym ludzi to straszna siara. Dla obojga.

@thorgoth: no i brawo. A w "mojej bańce" wszyscy poparowani na etapie liceum/studia - i zero dram, jak na razie wszyscy się trzymają razem.
  • Odpowiedz
@dawid131 kurczę w tamtym roku siedząc na korytarzu w pociągu z Krk przegadałem kupę czasu z jedną dziewczyną z Dębicy, ale byłem dzbanem że nie wziąłem numeru… Pani księgowa z poddębickiej firmy :/
  • Odpowiedz