Aktywne Wpisy

wezsepigulke +428

2 dni temu zerwała ze mną dziewczyna, wczoraj bylem w głębokiej depresji, przez cały dzień zjadłem dosłownie jednego kotleta mielonego i jednego ziemniaka. Dzisiaj rano widzę że dodała relacje na instagramie i o 1 w nocy zwiedzała stare miasto i była na potężnym burgerze z koleżanką.
A mi k---a jeden kotlet przez gardło nie przechodził.
Nibt tak bardzo mnie kochała... Jest mi po prostu mega przykro bo to ja byłem tym który
A mi k---a jeden kotlet przez gardło nie przechodził.
Nibt tak bardzo mnie kochała... Jest mi po prostu mega przykro bo to ja byłem tym który

Komentarz usunięty przez moderatora
No i to jest argument dla #antynatalizm. Oni się nie prosili aby ich na świat sprowadzać. Teraz ich obciążasz odpowiedzialnością, na którą nigdy się nie godzili.
@KhalTanio: Moderacja? Mówisz o tych maciusiach z klanu? Przecież część z nich nawet nie czyta tego co usuwa.
Jak zgłosisz kolejne wpisy to też zostaną usunięte tak to działa.
To ja ci napiszę co tam zamieściłem. Nie było żadnych przekleństw ani obrażania nikogo.
Było tylko stwierdzenie faktów że Ty jak i inni tobie podobni pasożytujecie
jest ośrodkiem dziennego wsparcia dla dorosłych osób w rożnym wieku z zaburzeniami psychicznymi, niezaradnych życiowo i samotnych, a także ze schorzeniami narządu ruchu. Dom położony jest w malowniczej okolicy Roztoczańskiego Parku Narodowego.
Czyli w sam raz dla was xD