Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 191
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@mpetrumnigrum: Zdrowi ludzie nie mówią o takich rzeczach bo nie chcą być oceniani i szybko zapominają albo rajcjonalizują. Zaburzeni jak ja mocno przeżywają każde nietypowe zdarzenie. A do psychiatry to chodzę od w tym roku 14 lat będzie. Leki z 8 razy modyfikowane.
  • Odpowiedz
  • 0
@mpetrumnigrum: A takie sytuacje na całym świecie mają miejsce. To nie przypadki, że zegary zatrzymują się albo spadają w godzinę śmierci. To symulacja tak to ustaliła.
  • Odpowiedz
  • 0
@mpetrumnigrum: Słyszałem tak samo jak mama, kuzynka, kuzyn i tata. Ponadto byłem adoptowany jakbyś chciał wiązać jakieś dziedziczone schizofrenie. Dodam, że w rodzinie adopcyjnej choroby psychiczne typu schizofrenia praktycznie nie występowały. Nieznany żaden nam przypadek babć ani pradziadków.
  • Odpowiedz
Zaburzeni jak ja mocno przeżywają każde nietypowe zdarzenie. A do psychiatry to chodzę od w tym roku 14 lat będzie. Leki z 8 razy modyfikowane.

@Smokk: no i wszystko jasne. Jesteś zaburzony, pisząc z tobą dochodzę do wniosku że bardzo zaburzony.
Kiedy się dowiedziałeś że jesteś adoptowany? Ile masz lat?
  • Odpowiedz
  • 0
@mpetrumnigrum: Nie całkiem jasne bo mówię prawdę. Nie muszę na pytania odpowiadać rodzinne to nie przesłuchanie. Mogę mieć sobie 15 lat, może 19, może 30. Mentalnie jeszcze mniej. Najważniejszy dripp, bunt i pants low. Młodzieżowy styl.
  • Odpowiedz