Aktywne Wpisy

Krupier +83
Chłop se nockę na rodos spędza, dajcie spokój.
Ciemno, cisza, muzyczka z Life is Strange, no jest klimat.
Kurczę, może i taka zwykła rzecz, ale jakoś jaram się. Czuję się znów jak za dzieciaka gdy spało się gdzieś w domkach w ośrodkach wczasowych pracodawcy rodziców albo po prostu pod namiotem. (ʘ
Ciemno, cisza, muzyczka z Life is Strange, no jest klimat.
Kurczę, może i taka zwykła rzecz, ale jakoś jaram się. Czuję się znów jak za dzieciaka gdy spało się gdzieś w domkach w ośrodkach wczasowych pracodawcy rodziców albo po prostu pod namiotem. (ʘ
źródło: 1000007207
Pobierz
Leżę se pod dżewem i nie chce się iść, jest 14 a ja ledwo co 11km zrobiłem, nie widziałem dziś na oczy żadnego ludzia … niby gorunc ale zimno od wiatru się zrobiło . I jak żyć?
#zlomkiemprzezswiat
#zlomkiemprzezswiat
źródło: image_picker_88B23C22-5526-4BB5-AEBA-46D25B600322-24659-0000021E059EA9ED
Pobierz

Pracuje teraz w biurze 7-15 jako inspektor w zakresie elektrycznym w miejskiej spółce, ogólnie niby nie jest źle, trochę sie coś robi, ale też można się obijać, ostatnio nawet sporo. No i sam nie wiem co myśleć bo w sumie to się nudzę trochę, a samo siedzenie na tyłku mnie męczy, rozwoju tu raczej nie ma, presji raczej też nie, ludzie raczej pomocni. Finansowo to minimalna plus premia, 4k miesięcznie wychodzi. Dodatków nie ma prawa za gruszka. Pojawiła się oferta na elektromontera, prewencja układów, przeglądy instalacji itp też 7-15 i się zastanawiam czy nie złożyć CV. PGE energetyka kolejowa jak coś, moE ktoś coś wie.
#praca #pracbaza #energetyka #kolej
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
Ale może w Energetyce kolejowej jest trochę lepiej.
PGE Energetyka Kolejowa to dawne PKP Energetyka, owszem jest oddział PGE dystrybucja i obrót, ale to powiedzmy takie pododdziały, które podchodzą pod rejon Zamościa, oferty bardzo rzadko się pojawiają lub na stanowiska bardziej administracyjne typowo. To małe miasto i z pracą krucho ogólnie.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Dipolarny
Spadalbym jak najszybciej.
Przyszedłem do firmy z uprawnieniami SEP E grupa 1, 2, 3, bo wymagała ich moja poprzednia praca. Zrobili mi tutaj SEP D 1, 2. Dodam, że jestem tu 8 miesięcy dopiero :D.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero