Wpis z mikrobloga

@SebastianEnriqueAlvarez: dokładnie w większości normalnych bloków każdy ma komórkę i wygodniej jest z piwnicy 1 piętro znieść niż kisić rower na 3 i z nim przewalać się po schodach każdego dnia, obijając regularnie ściany bo nie wierze że od czasu do czasu gdzieś nie uderzy tym rowerem. znosząc go i wynosząc regularnie po 2x każdego dnia....
  • Odpowiedz
@jacekbe: mało kto korzysta xD to jest droga ewakuacyjna, wypad z tym szajsem, wiesz, że w przypadku pożaru jest zakaz korzystania z windy? xD
  • Odpowiedz
@jacekbe: przykro mi że spotkała Was kradzież.
Na zdjęciu rozumiem widać rowery, przykro mi że Was to spotkało tak jak już mówiłem natomiast równie przykro mi że nie szanujecie przestrzeni publicznej i ja zagarnięcie kosztem innych.
Wiedz że niektórzy ludzie widząc tak zapięte rowery w takim miejscu po prostu je usuwają
  • Odpowiedz
@jacekbe: nie usprawiedliwia to fakt i nikt tu złodzieja nie usprawiedliwia, jednak to że nikt Ciebie za rękę nie złapał nie znaczy że to nie przeszkadza to też a po dwa widzę że jednak wolisz nadal bronić swojego sposobu przypinania, toteż powodzenia w szukaniu roweru i godności człowieka
  • Odpowiedz
Kiedyś pracowałem w meblowym i dobrabialismy sobie wnoszeniami, ludzie nie mają godności zagarniają przestrzeń wspólna i gdy zwraca się im uwagę to reagują jak autor posta o kradzieży roweru, szkoda że istnieją złodzieje oraz tacy ludzie co nie szanują innych
  • Odpowiedz
OP to jakaś niekulturalna osoba która interesuje się społecznością tylko jak ma problem a jak nie ma to zagarnia przestrzeń wspólna jako własną a gdy zwraca się mu uwagę to stać go jedynie na pozbawione kultury odpowiedzi, wstyd.
  • Odpowiedz
@jacekbe XXI wiek rowery potrafią kosztować tyle co używane samochody, a ludzie dalej je zostawiają na klatkach schodowych ( ͡ ͜ʖ ͡) tym bardziej, że od lat się mówi o kradzieżach rowerów spod sklepów, szkół z klatek schodowych czy nawet piwnicy.
  • Odpowiedz
  • 0
@jacekbe jak masz kartę gwarancyjną z numerem ramy to zgłaszaj na komendę. Mój się odnalazł bo trafił do dziupli. Rower warty ramkę szlugów, przypięty do rury, klatka na piętrze zamykana na klucz. Takie graty też kradną.
  • Odpowiedz