Wpis z mikrobloga

@Cztero0404: XDDDD to już wole naszego Huptysia - jakby wiadomo, że nasz huptyś kopie i wyciąga mase rzeczy, powołuje się na jakieś prywaty, możliwe ze wyssane z palca - wiemy co jest trzy z huptysiem... Ale wtedy przychodzi zielonka xDD (może zarzutka, kto wie) i zapodaje czymś takim xD.
  • Odpowiedz
@Cztero0404: mordo on do mnie tez wylecial ze atakuje arka i promuje filmik jakiegos typa ze szmata na ryju gdzie ja od kilku dni nie wchodzilem na tag bo mialem dosyc (i tera przez niego zamiast minutowego scrolla z ciekawosci zostane tu na troche dluzej sam nie wiem czy dziekowac czy nie xDDD)
  • Odpowiedz
  • 0
to może nie powielajcie kłamstw że arek okłamuje wlasną widownie tym że nie kończy gier kretyni z wykopu i niech ten wykopek co nagrał to g---o kalkulatorem powie to samo do arka ale bez maski

@bolesboles: I co próbujesz osiągnąć w ten sposób? Myślisz, że jeśli nazwiesz mnie kretynem z wykopu to nagle się odpalę i również zacznę cię wyzywać, dorośnij chłopie. Ogólnie jestem zdania, że jeśli którykolwiek z ludologów
  • Odpowiedz
  • 1
mordo on do mnie tez wylecial ze atakuje arka i promuje filmik jakiegos typa ze szmata na ryju gdzie ja od kilku dni nie wchodzilem na tag bo mialem dosyc (i tera przez niego zamiast minutowego scrolla z ciekawosci zostane tu na troche dluzej sam nie wiem czy dziekowac czy nie xDDD)

@xXxV4r3l5ExXx: Ogólnie aktywność większości wiodących użytkowników tego tagu, że tak się wyrażę znacząco zmalała w ostatnim czasie i
  • Odpowiedz