Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Idź po diagnoze ADHD. Jestem w tym samym miejscu co Ty no moze z dziewczynami nie mam problemu. Dziś zostałem zdiagnozowany. Koleś wyjaśnił cale moje życie w kilku zdaniach. Powiedział: Mam dla Pana dobrą wiadomość za kilka tygodni bedzie Pan zdrowy. 10 lat w bardzo ciężkiej depresji byłem SSRI jeszcze tylko to pogorszyły. Skierował mnie na terapię ktora ma ten śmietnik ktory przez 30 lat się nazbierał wyprostować. Walcz
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: normiki robią wszystko z automatu i kręci im sie to koło normickie ale do czasu... a my przegrywy stoimy w miejscu bo nie mamy predyspozycji żadnych a nawet jak mamy to zaprzepaszczony jest ten potencjał do tego brak odpowiednich wzorców + bieda i introwertyzm i stajemy sie wykluczeni ze społeczeństwa tylko nieliczni wyjdą z tej otchłani.
  • Odpowiedz
@Chuopijak: Typie, ciesz się. Ja już w lustrze widzę zmęczoną gębę, nie wiadomo, kiedy się tak zestarzała.
@mirko_anonim No ja mam kilka lat więcej i to samo. Wydaje mi się, że mam jeszcze czas na poważne decyzje, a potem zdaję sobie sprawę, że nie mam już 27 lat, tylko dobrze po trzydziestce. Pociąg tak jakby pojechał, ja zostałem i nie widzę, żeby się to w najbliższych latach zmieniło.
@
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 9
dynamiczny-kreator-20: Ja mam takie wrazenie, jestem starszy mam 40 lat i jestem od 16 lat zonaty. Ale ja nie czuje tej starosci, powiem wiecej w ogole nie rozumiem tej spiny moich kumpli, ja zyje jak za czasow studiow i tak mi dobrze. Wzialem sie tylko na chwile zeby miec gdzie mieszkac ale tak to zyje po staremu. Nie czuje zadnej presji, nic nie musze a nawet nie chce. Mam swoje hobby,
  • Odpowiedz