Wpis z mikrobloga

Jeśli ktoś się zastanawiał jacy ludzie kupują to gówniane i brzydkie BMW XM, to poniżej macie przykład.

Gość nie potrafi zrozumieć, że auta standardowo wychodzą na letnich oponach. Zszokowany był jak źle się na nich jeździ w zimę.

Jak sobie poradził?
Kupił wielosezony xD

Oczywiście body kit na samochodzie, bo trzeba jeszcze głośniej krzyczeć, że jest się motoryzacyjnym zerem xD

#motoryzacja #samochody #ludzietodebile #bmw #opony
cwlmod - Jeśli ktoś się zastanawiał jacy ludzie kupują to gówniane i brzydkie BMW XM,...

źródło: 1

Pobierz
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
W Illnois gdzie mieszka

@SzubiDubiDu: A ty skąd to wiesz? xD

Czyżbyś był tak samym ogarem jak ten typ ze zdjęcia? W jakim świecie wielosezon do takiej grubej i mocnej krowy jest dobrym rozwiązaniem? xD
  • Odpowiedz
@cwlmod:
1. wpisz "Art Smith" na facebooku
2. przejrzyj zdjęcia profilowe aż znajdziesz pasujace
3. wejdź w profil i sprawdź co napisał w miejscu zamieszkania

Wolę dobry wielosezon przy temp -5 do +10 niż marną zimówke
  • Odpowiedz
  • 0
@SzubiDubiDu Marną zimowej? xD

Czyli jednak jesteś takim samym motoryzacyjnym zerem jak ten gość xD

Po co miałbym sprawdzać gdzie gość mieszka, skoro pisze o zimie przy której letnie mu nie kleją? Jesteś na tej grupie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@login013 Cisnę z ludzi, którzy w swojej głupocie kupili auto-paszkwil, tylko dlatego że ich stać, a marketing wiedział że takie dzbany złapią nie na hasło „najmocniejsze M” xD

Jest to brzydki samochodami świadczy o braku klasy i gustu.

Będę śmiał się z takich ludzie, bo należy a ty możesz zamilknąć jeśli nie masz nic ciekawszego do powiedzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@login013: Ty możesz jesteś szarym. Widać że przerastam cię inteligencją w znaczącym stopniu. Nikogo nie obchodzi twoje stękanie. Jak nie masz gustu i lubisz XM to musisz jakoś żyć z tą chorobą xD

Jesteś takim dzbanem, że nawet nie zwróciłeś uwagi, że post był o oponach, a nie wyglądzie tego auta. Widać żę dupka piecze, bo twój mózg niekalkuluje świata realnego xD
  • Odpowiedz
  • 0
@SzubiDubiDu: Po co używać takich słów jak projekcja skoro mogłeś krótko napisać, że mam rację i że jesteś przegrywem? xD

Nie wiem po co się wypowiadasz na tym tagu skoro takie bzdury opowiadasz
  • Odpowiedz
@cwlmod moim zdaniem gość kupił auto głównie dlatego, że jest ostentacyjne. Przykuwa uwagę, więc na pewno zobaczą ogromną reklamę na tylnej szybie. Na osiągi nie patrzył (chyba że pod kątem chwalenia się) i na jego zastosowanie całoroczne opony będą wystarczające.
  • Odpowiedz
  • 0
@login013: Hehe nie zgrywaj mi tutaj inteligenta prostaku. Nikogo nie obchodzi zdanie przegrywa, który jedyne co robi to obraża innych ludzi.

Papa misiaczku ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
  • Odpowiedz
  • 0
@NuklearnySzpadel: Zastosowanie marketingowe to jakiś promil. Po tym co napisał o oponach to gość nie jest zbyt mądry. Poza tym lambo urus robi lepsze wrażenie, a on nawet jaskrawego koloru nie wziął. Wygląda na typowego bogola, który dorobił się niczym i nic sobą nie reprezentuje.

Jako hobbysta motoryzacyjny nie mam szacunku do takich ludzi. Potem się czyta jakie to wypadki powoduję, bo nie mają zielonego pojęcia jak jeździć tym autem.
  • Odpowiedz
  • 0
@login013: Mówiłem ci żebyś mi tutaj nie pajacował. Zostałeś zaorany, a ja nie chcę być posądzany za molestowanie takich ludzi jak ty.

Tak, bardzo łatwo jest wywnioskować po twoich komentarzach, że nie jesteś przesadnie inteligentnym człowiekiem i masz problem z myśleniem i emocjami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@SzubiDubiDu: Musisz się liczyć z tym, że jak wypisujesz bzdury to ludzie będą się z ciebie śmiać. Jeśli nie znasz sie na motoryzacji, a próbujesz wymądrzać to zostajesz odpowiednio skwitowany.

Nie jest partnerem do merytorycznej dyskusji. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
Musisz się liczyć z tym, że jak wypisujesz bzdury to ludzie będą się z ciebie śmiać.

@cwlmod: kocioł przygadał garnkowi, jezu jak bardzo można nie mieć świadomości własnego ja xD
  • Odpowiedz