Aktywne Wpisy

maybe +144
Mirki, "fachowcy" kładli mi listwy przypodłogowe. Generalnie wyszło super, no ale - narożniki - zdjęcia w komentarzach. Mówili, że się nie dało tego materiału równo ściąć na 45 stopni i żebym sobie zamówił zaślepki, bo tak będzie lepiej wyglądać. Sęk w tym, że producent nie oferuje do tego konkretnego modelu zaślepek. Jakieś pomysły, jak to zamaskować? Kleili Mamutem, więc raczej nie oderwę. Myślałem wypełnić luki Mamutkiem, wygładzić go jak wyschnie i nakleić
źródło: IMG_4496
Pobierz
KjatanSveisson +82
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Gość nie potrafi zrozumieć, że auta standardowo wychodzą na letnich oponach. Zszokowany był jak źle się na nich jeździ w zimę.
Jak sobie poradził?
Kupił wielosezony xD
Oczywiście body kit na samochodzie, bo trzeba jeszcze głośniej krzyczeć, że jest się motoryzacyjnym zerem xD
#motoryzacja #samochody #ludzietodebile #bmw #opony
źródło: 1
PobierzJako amerykanin to i tak bardzo kumaty bo załapał że ma letnie a jest
@SzubiDubiDu: A ty skąd to wiesz? xD
Czyżbyś był tak samym ogarem jak ten typ ze zdjęcia? W jakim świecie wielosezon do takiej grubej i mocnej krowy jest dobrym rozwiązaniem? xD
1. wpisz "Art Smith" na facebooku
2. przejrzyj zdjęcia profilowe aż znajdziesz pasujace
3. wejdź w profil i sprawdź co napisał w miejscu zamieszkania
Wolę dobry wielosezon przy temp -5 do +10 niż marną zimówke
Komentarz usunięty przez moderatora
Czyli jednak jesteś takim samym motoryzacyjnym zerem jak ten gość xD
Po co miałbym sprawdzać gdzie gość mieszka, skoro pisze o zimie przy której letnie mu nie kleją? Jesteś na tej grupie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jest to brzydki samochodami świadczy o braku klasy i gustu.
Będę śmiał się z takich ludzie, bo należy a ty możesz zamilknąć jeśli nie masz nic ciekawszego do powiedzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Jesteś takim dzbanem, że nawet nie zwróciłeś uwagi, że post był o oponach, a nie wyglądzie tego auta. Widać żę dupka piecze, bo twój mózg niekalkuluje świata realnego xD
Nie wiem po co się wypowiadasz na tym tagu skoro takie bzdury opowiadasz
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Papa misiaczku ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Jako hobbysta motoryzacyjny nie mam szacunku do takich ludzi. Potem się czyta jakie to wypadki powoduję, bo nie mają zielonego pojęcia jak jeździć tym autem.
Tak, bardzo łatwo jest wywnioskować po twoich komentarzach, że nie jesteś przesadnie inteligentnym człowiekiem i masz problem z myśleniem i emocjami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie jest partnerem do merytorycznej dyskusji. ¯\(ツ)/¯
@cwlmod: kocioł przygadał garnkowi, jezu jak bardzo można nie mieć świadomości własnego ja xD