✨️ Obserwuj #mirkoanonim Czołem Miraski. Szukam kliniki która dobrze zrobi septoplastyke (korekta przegrody). Mam skierowanie, ale chce to ogarnąć do lata więc szukam prywatnie. Najlepiej #krakow #lublin #rzeszow może być też #katowice. Macie jakieś doświadczenia w tym temacie? Na co zwrócic uwage? Z góry dzięki za odpowiedź
@mirko_anonim: To nie jest jakiś super skomplikowany zabieg, ale jak Kraków to mega spoko laryngolog to Michał Tylek, ogarnij sobie u niego wizytę i on będzie w stanie resztę ogarnąć.
Mam skierowanie, ale chce to ogarnąć do lata więc szukam prywatnie. Najlepiej #krakow #lublin #rzeszow może być też #katowice.
@mirko_anonim: a pytałeś w publicznych szpitalach? Na to się raczej za długo nie czeka, powinny być jakieś terminy do 1-3 miesięcy,a zawsze pare k zł zostanie w kieszeni ( ͡°͜ʖ͡°)
@Chittat: Że co? ( ͡°͜ʖ͡°) Napisałem bo też chciałem zrobić taki zabieg prywatnie, po czym okazało się, że u mnie w szpitalu w Gliwicach terminy były za 5 tygodni na nfz
zrównoważony-fundamentalista-72: Idziesz do typa prywatnie dwa trzy razy a pozniej on cie ustawia do siebie do szpitala i przyjmuje na oddzial. Tylko dowiedz sie do jakiego typa chcesz isc :)
✨️ Autor wpisu (OP): @Krs90 @bugg dzięki! Spróbuje ten Krakow @mateusz-bogacki - może w mniejszych miastach idzie szybko, ale nie chce żeby mi ktoś spieprzył nos, w wiekszych miastach czeka się 2-3lata
Czołem Miraski. Szukam kliniki która dobrze zrobi septoplastyke (korekta przegrody). Mam skierowanie, ale chce to ogarnąć do lata więc szukam prywatnie. Najlepiej #krakow #lublin #rzeszow może być też #katowice.
Macie jakieś doświadczenia w tym temacie? Na co zwrócic uwage? Z góry dzięki za odpowiedź
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: a pytałeś w publicznych szpitalach? Na to się raczej za długo nie czeka, powinny być jakieś terminy do 1-3 miesięcy,a zawsze pare k zł zostanie w kieszeni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Też mogę polecić Michała Tylka. Kiedyś pracował w Szpitalu Wojskowym w Krk. Sprawdź.
@Chittat: Że co? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Napisałem bo też chciałem zrobić taki zabieg prywatnie, po czym okazało się, że u mnie w szpitalu w Gliwicach terminy były za 5 tygodni na nfz
@mirko_anonim: https://terminyleczenia.nfz.gov.pl/?page=12&search=true&Case=1&ServiceName=ZABIEGI%20NA%20PRZEGRODZIE%20NOSOWEJ#
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mateusz-bogacki - może w mniejszych miastach idzie szybko, ale nie chce żeby mi ktoś spieprzył nos, w wiekszych miastach czeka się 2-3lata
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi