@badreligion66: Pomijając polityczną aferę, to w wielu państwowych instytucjach są takie fikołki jak jakieś "pokoje i apartamenty dla gości". Przeżytek z czasów PRL trzyma się mocno. Goście to są oczywiście "znajomi królika". Tak samo jeszcze kilkanaście lat temu(nie wiem jak teraz, ale sądzę że też) w każdym ministerstwie była "wojskowa komórka", taki "wydział obronny" i siedziały tam stare trepy. Za PRL to służyło do tego żeby wojsko miało kontrolę nad
@Cogito-sum: xD, u mnie w szpitalu jest taka komórka obronności, siedzi tam taki stary trep który caly dzień siedzi na komputerze i czyta jakieś onety albo słucha radia
@Cogito-sum: Nie rozumiesz. Na trepach minister trenuje czy akcja kulturalna odniesie skutek, w końcu większego chamstwa niż trepy ze starego wojska to nigdzie nie ma! :D
#onet #zegarki #heheszki Pamiętajcie jak macie zegarek za 2 tys. zł to według Onetu jesteście złodziejami i miliarderami. (polski Zegarek Błonie Polan 2)
Mam taki pomysł, żeby budować odwrotnie: chodnik i droga dla rowerów poziomo, płasko, bez obniżeń, a na jezdni co posesję robić podjazd i zjazd dla samochodów. Oczywiście łagodny, żeby sobie zawieszeń nie popsuły! ( ͡°͜ʖ͡°) #pedalarze #rower #szosa #polskiedrogi
źródło: temp_file9062509320325180007
PobierzTak samo jeszcze kilkanaście lat temu(nie wiem jak teraz, ale sądzę że też) w każdym ministerstwie była "wojskowa komórka", taki "wydział obronny" i siedziały tam stare trepy. Za PRL to służyło do tego żeby wojsko miało kontrolę nad
Komentarz usunięty przez moderatora
@Cogito-sum: pokoje i apartament w Muzeum II Wojny Światowej są normalnie do wynajęcia na bookingu
https://www.booking.com/hotel/pl/apartamenty-miiws-gdansk.pl.html