Aktywne Wpisy

ElenaRain +906

Voltee +483
Allegro kryje oszustów?
Czołem, Mireczki i Mirabelki! Zaszła taka sytuacja, że kupując dyski na #allegro trafiłem na sprzedającego, który, mówiąc wprost, sprzedaje STARE dyski twarde jako NOWE.
Z opinii, które udało mi się znaleźć wychodzi na to, że ten proceder trwa już od dłuższego czasu!
Ponieważ typ czuje się nietykalny, a Allegro mało się tym przejmuje, to stwierdziłem, że może #wykopefekt zrobi swoje.
Czołem, Mireczki i Mirabelki! Zaszła taka sytuacja, że kupując dyski na #allegro trafiłem na sprzedającego, który, mówiąc wprost, sprzedaje STARE dyski twarde jako NOWE.
Z opinii, które udało mi się znaleźć wychodzi na to, że ten proceder trwa już od dłuższego czasu!
Ponieważ typ czuje się nietykalny, a Allegro mało się tym przejmuje, to stwierdziłem, że może #wykopefekt zrobi swoje.

źródło: 10-hgst-slady-po-srubach-joined
Pobierz
źródło: temp_file4308004453859009964
Pobierzźródło: IMG_4116
Pobierzźródło: FxXfm9iWcAYqSb-
PobierzGratulacje!
https://wykop.pl/wpis/54930495/wpis
Nawiązując do wcześniejszego wpisu tutaj
Pozwoliłem sobie wyciąć najbardziej konkretne rady Mirków i Mirabelek (bez bądź dobrym ojcem i dobrze wychowuj)
Lista
@cin3k gratulacje i powodzenia, my nieco ponad 2 tygodnie po cesarce i do tej pory staje na głowie od północy do kolejnej północy przy opiece nad żoną i córką. Nie zapomnij wziąć sobie L4 na 2tyg na opiekę nad żoną. Powinni Ci to wystawić w szpitalu.
Nie skalpelem tylko nożyczkami się tnie ;) i to taka francowata żyła jest, ucieka z nożyczek, wyślizguje się spod ostrzy