Wpis z mikrobloga

zastanawiam się, jak to się stało, że nagle stał się spoko gościem z nieposzlakowanym życiorysem.

to chyba w ramach ćwiczeń w manipulowaniu społeczeństwem, że co 5 lat można ludziom mówić przeciwne rzeczy, a oni to łykną.

@PotwornyKogut: Robią to tylko dlatego, że Giertych nienawidzi Kaczyńśkiego prywatnie i się na nim mści. Nie ma innego powodu, a wszystkie brudne sprawy Giertycha, również te biężące są zamiatane pod dywan, bo robi za
  • Odpowiedz
@njay @PotwornyKogut przecież mundurki były zajebiste, nie czaiłem wtedy czemu ludzie się zesrali chociaż się domyślam; Polakowi nigdy nic nie pasuje, ciekawe czy w krajach gdzie nie wiem czy we wszystkich ale niektórych szkołach jest obowiązek mundurków też tak ludzie się sraja z ograniczaniem ich wolności i wyrażenia siebie
  • Odpowiedz
@ButtHurtAlert to chyba zależało od szkoły, ja miałem elegancki no i wiadomo że trzeba było za to zapłacić kilka dobrych dych bo za darmo to nie było

@xfin bzdura, patrzę na Google i mundurki z tych lat 2005-6-7 i prawie każdy jest inny i mój też był kompletnie inny
  • Odpowiedz
@PotwornyKogut: Dziwny ton przybrałeś, jakbyś chciał udowodnić, że pozjadałeś wszelkie rozumy. Giertych był gnojony głównie za to, że był zamordystą stojącym za Młodzieżą Wszechpolską i Ligą Polskich Rodzin. Temat mundurków był po prostu chwytliwy, więc media chętnie napędzały dzieciaki do nagonki. W ciągu ostatnich lat Giertych przeszedł rzekomą przemianę, co w praktyce przełożyło się chyba tylko na uczestnictwo w manifestacjach KOD-u. Wśród ludzi ciut starszej daty "stał się spoko gościem
  • Odpowiedz