@Afrobiker: Zdjęcie robione chyba kilka lat temu, kiedy dziewczyny nosiły normalne spodnie. Dzisiaj to same fatalne męskie workowate spodnie robocze. Koszmar dla estetyki.
@Kryspin013: Nie no, na bank ktoś tak mówił ale z 20 lat temu. Ten mem to zestawienie hasła z 2005 z modą z 2025. Dziś pewnie młodzi używaliby innych argumentów (jeśli w ogóle)
zastanawiam się, jak to się stało, że nagle stał się spoko gościem z nieposzlakowanym życiorysem.
to chyba w ramach ćwiczeń w manipulowaniu społeczeństwem, że co 5 lat można ludziom mówić przeciwne rzeczy, a oni to łykną.
@PotwornyKogut: Robią to tylko dlatego, że Giertych nienawidzi Kaczyńśkiego prywatnie i się na nim mści. Nie ma innego powodu, a wszystkie brudne sprawy Giertycha, również te biężące są zamiatane pod dywan, bo robi za
@njay @PotwornyKogut przecież mundurki były zajebiste, nie czaiłem wtedy czemu ludzie się zesrali chociaż się domyślam; Polakowi nigdy nic nie pasuje, ciekawe czy w krajach gdzie nie wiem czy we wszystkich ale niektórych szkołach jest obowiązek mundurków też tak ludzie się sraja z ograniczaniem ich wolności i wyrażenia siebie
@PotwornyKogut: Dziwny ton przybrałeś, jakbyś chciał udowodnić, że pozjadałeś wszelkie rozumy. Giertych był gnojony głównie za to, że był zamordystą stojącym za Młodzieżą Wszechpolską i Ligą Polskich Rodzin. Temat mundurków był po prostu chwytliwy, więc media chętnie napędzały dzieciaki do nagonki. W ciągu ostatnich lat Giertych przeszedł rzekomą przemianę, co w praktyce przełożyło się chyba tylko na uczestnictwo w manifestacjach KOD-u. Wśród ludzi ciut starszej daty "stał się spoko gościem
#onet #zegarki #heheszki Pamiętajcie jak macie zegarek za 2 tys. zł to według Onetu jesteście złodziejami i miliarderami. (polski Zegarek Błonie Polan 2)
Mam taki pomysł, żeby budować odwrotnie: chodnik i droga dla rowerów poziomo, płasko, bez obniżeń, a na jezdni co posesję robić podjazd i zjazd dla samochodów. Oczywiście łagodny, żeby sobie zawieszeń nie popsuły! ( ͡°͜ʖ͡°) #pedalarze #rower #szosa #polskiedrogi
źródło: temp_file2020176531457439742
Pobierzźródło: 52dbccbaf0758_o_large
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Kryspin013:
Nie no, na bank ktoś tak mówił ale z 20 lat temu.
Ten mem to zestawienie hasła z 2005 z modą z 2025. Dziś pewnie młodzi używaliby innych argumentów (jeśli w ogóle)
@PotwornyKogut: Robią to tylko dlatego, że Giertych nienawidzi Kaczyńśkiego prywatnie i się na nim mści. Nie ma innego powodu, a wszystkie brudne sprawy Giertycha, również te biężące są zamiatane pod dywan, bo robi za
@xfin bzdura, patrzę na Google i mundurki z tych lat 2005-6-7 i prawie każdy jest inny i mój też był kompletnie inny
Komentarz usunięty przez autora