Aktywne Wpisy

peanut_whu +893
Z okazji świątecznego #rozdajo jeden mirek lub mirabelka otrzyma ode mnie ręcznie wykonany pasek na wymiar, bo kto to widział, żeby człowiek chodził w jakimś syfie z sieciówki, co to się kruszy w rękach po roku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na pasku mogę wybić inicjały na życzenie.
Pasek jaki jest, każdy widzi – prosty i pancerny, w zasadzie na całe życie, bo składa się tylko z trzech elementów: jednolitego
Na pasku mogę wybić inicjały na życzenie.
Pasek jaki jest, każdy widzi – prosty i pancerny, w zasadzie na całe życie, bo składa się tylko z trzech elementów: jednolitego
źródło: 1000061518
Pobierz
Myslovitz +133
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@czillaut Można się weryfikować w inny sposób niż zdjęciem dokumentu? O co chodzi z tym wysłaniem na portfel?
portfel to taka jakby apka gdzie masz juz ta
Kupujesz BTC za EUR, wypłacasz na swój portfel (Trezor, Sparrow)
i nie, zakładanie konta na revo czy jakiejś giełdzie nie oznacza że skan twojego dowodu będzie gdzieś latał lol.
nawet jesli masz gielde bez weryfikacji ale wtedy z takiej gieldy przelejesz na jakis standardowy mbank
Są giełdy bez weryfikacji -
https://businessinsider.com.pl/kryptowaluty/gieldy-kryptowalut-bez-weryfikacji
Jeśli założę tam konto, wpłacę hajs, kupię BTC i „wyślę ten btc do portfela” to powinno być ok czy źle myślę? BTC mam wtedy w swoim portfelu, nie na giełdzie i nawet jak giełda padnie to ten btc z portfela mogę wysłać na dowolną inną i tam spieniężyć??
@czillaut
@robertx: nie wiem jak teraz, ale kiedyś w wielu tego typu miejscach była opcja przejścia KYC z wykorzystaniem prawa jazdy zamiast dowodu osobistego. A wysłanie zdjęć prawa jazdy to już minimalne ryzyko - i tak musisz im podać
@CzulyTomasz no i cały misterny plan w p---u ;) fiat w slangu to złotówki/dolary itp jak dobrze rozumiem? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@czillaut Chyba spełnione to binance na prawo jazdy założyć w takim razie