Wpis z mikrobloga

• 0
@Pshemeck typowe imprezownie to nie mój klimat, znajomi itp czasami przyprowadzaja jakies kolezanki i probuje podbijać ofc w jakies naturalne sposoby bez desperacji ale średnio wychodzi, na zadna uczelnie nie chodze a praca jak pisałem wyżej
  • Odpowiedz
@MetalowyBieg: Najwięcej szans pozostawia net. Inne sposoby to spotkanie kogoś na ulicy... Ja nie mam problemu zagadać do obcej dziewczyny i rozwinąć rozmowę, ale wiem, że wielu ma z tym problem. Reasumując: Net, ulica albo cud. Nie widzę innych możliwości. Wiem, że nie tego może się spodziewałeś ale ja wolę walić prosto z mostu.
  • Odpowiedz
@MetalowyBieg: najlepiej spróbuj gdzieś w okolicach Twoich zainteresowań. Na przykład na koncercie ulubionego zespołu albo na grupie tego, przykładowo lubisz siatkówkę - umów się na grę na hali z ludźmi z neta, chciałbyś nauczyć się języka obcego - na kursie też ludzie się poznają, lekcje tańca, śpiewu, gry na gitarze, wieczór planszowek, crossfit, muay thai, różnego rodzaju kursy. Teraz tego jest na prawdę dużo
  • Odpowiedz
@MetalowyBieg: fora i grupy tematyczne podobne do twoich. Nie trzeba włazić na randkowe portale. Gadka wystarczy. Jak gadać nie umiesz na necie, to pozostanie czekanie na cud. Pamiętaj, grup tematycznych jest od cholery. W ostateczności Wykop, bo tutaj też sporo fajnych dziewczyn przesiaduje, ale to już wymaga skilla :)
  • Odpowiedz
  • 1
@TheGreatCornholio nic z tego co wymieniłeś nie leży w kwestii moich zainteresowań, tak jak mówiłem obracam się w męskim towarzystwie głównie, moje hobby są głównie męskie (nie spotkałem żadnej dziewczyny co by sie interesowała tym samym) a iść na lekcje tańca czy coś takiego tylko po to żeby kogoś poznać jest bezcelowe bo wyjde na desperata
  • Odpowiedz
  • 0
@Pshemeck a co do dziewczyn na wykopie to albo się ukrywają albo często są zajęte a nie bede pisal do każdego profilu z różowym paskiem bo w większości za nimi kryją się degenraci przegrywowi
  • Odpowiedz
@MetalowyBieg W sumie tylko tinder, chociaż wiadomo jak tam wygląda sytuacja dla przeciętnego faceta. Na żywo się nie da, kobiety nie mają żadnych zainteresowań i nie biorą udziału w zajęciach grupowych, gdziekolwiek byś nie poszedł to ratio facetów do k0biet będzie okrutnicze.
  • Odpowiedz