Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim Tylko widzisz, problem wykopków polega na tym, że oni serio wierzą w to, że jeśli facet jest (bardzo) przystojny, to z automatu nie może być introwertykiem xD Przystojniacy nie mają problemów, depresji, są zawsze DyNAMiCzNi. Więc gdybyś był czadem, to nie byłbyś introwertykiem i w związku z tym cały twój wywód nie miałby sensu (a raczej nigdy by nie powstał) xD
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: gdybyś był ponadprzeciętnie inteligentny to miałbyś problem...

Większość ludzi przez to, że jest przeciętna by cię nie rozumiała, Ty byś nie rozumiał innych, ciężko było by Ci znaleźć przeciętną pracę, znajomych. Dodatkowo dochodzi pamiętanie wszystkich sytuacji ze swojego życia - jeśli sam się nie nauczysz zapominać to jest to upośledzenie, bo czym będziesz częściej kogoś widział to w pewnym momencie nie będziesz poznawał znajomych (ludzie zmieniają się minimalnie na
  • Odpowiedz
@Alzena: rel, mój znajomy wykopek jest w szoku, że mam 170 par na Tinder. Ostatnio się zdziwił, że muszę tak rozkminiać relacje damsko-męskie, bo przy 170 parach to nie muszę przecież nic myśleć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
To fajnie, ja jestem brzydki + klinicznie tępy + ze spie*dolonym zaburzeniem osbowości
i co teraz?
Fakt, nie jestem skazany na biedę <bo jestem jedynakiem>, ale też nic szczególnego.
@mirko_anonim:
  • Odpowiedz
@mirko_anonim jestes przystojny = masz naturalnie wysoki testosteron = masz wysoki poped ktory rozladowujesz ruchaniem
Taki np hawking mogl siedziec w ksiazkach caly dzien bo po prostu nie mial wysokiego tescia
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
niezawodny-wizjoner-17: Nie masz wywalone, bo pracoholizm ci ryje beret. Robota bliska hobby to porównywalnie wygrana na loterii, co przekleństwo. W zwykłej robocie się zanudzisz, więc musisz szybko nad znajomościami popracować, by do dobrych startupów lub działów badawczych się wbić. Ewentualnie wylejąa cię, bo będziesz miał dość zwalonych reguł jakie sobie korpo wymyśliło. Wylądujesz w hermetycznym i porąbanym środowisku, lepiej żebyś wyniósł ze szkoły i studiów znajomych. I tak nikomu o robocie
  • Odpowiedz
Tylko widzisz, problem wykopków polega na tym, że oni serio wierzą w to, że jeśli facet jest (bardzo) przystojny, to z automatu nie może być introwertykiem xD Przystojniacy nie mają problemów, depresji, są zawsze DyNAMiCzNi. Więc gdybyś był czadem, to nie byłbyś introwertykiem i w związku z tym cały twój wywód nie miałby sensu (a raczej nigdy by nie powstał) xD

@Alzena: Bardzo mocne uogólnienia robisz, a to dość logiczne że:

1)
  • Odpowiedz