✨️ Obserwuj #mirkoanonim #programista15k #pracait czego z programowania warto sie uczyc po pracy na zasadzie "a bede se robic portfolio jak krudziarze (tez ja) wygina to bede mial inna fuche"? mam ladnych pare lat expa jako fullstack, lubie od czasu do czasu po pracy pouczyc sie czegos / porobic jakies projekciki dla samego siebie, i chce sie pouczyc czegos trudniejszego, mniej popularnego na zasadzie "planu awaryjnego" myslalem o cpp, jest sens w to brnac? probowalem arduino, bardzo fajna rzecz, ale czytalem ze rynek pracy (szczegolnie w PL) to dramat wiec uznalem ze nei ma sensu - a szkoda bo niejedna noc zarwalem, mega ciekawy temat.
tolerancyjny-marszand-43: Ja uczę się tradingu, ale kierując się r/realDayTrading to przynajmniej 2 lata nauki na demo po parę(naście) godzin w tygodniu zanim przejdziesz na prawdziwe pieniądze.
Mój ADHD-light mózg się dobrze bawi (taka bardziej zaawansowana gra 4X z masą lore od Bloomberga ( ͡°͜ʖ͡°)) i dobrze się komponuje w dziury czasowe pracy zdalnej.
#programista15k #pracait
czego z programowania warto sie uczyc po pracy na zasadzie "a bede se robic portfolio jak krudziarze (tez ja) wygina to bede mial inna fuche"?
mam ladnych pare lat expa jako fullstack, lubie od czasu do czasu po pracy pouczyc sie czegos / porobic jakies projekciki dla samego siebie, i chce sie pouczyc czegos trudniejszego, mniej popularnego na zasadzie "planu awaryjnego"
myslalem o cpp, jest sens w to brnac? probowalem arduino, bardzo fajna rzecz, ale czytalem ze rynek pracy (szczegolnie w PL) to dramat wiec uznalem ze nei ma sensu - a szkoda bo niejedna noc zarwalem, mega ciekawy temat.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
Mój ADHD-light mózg się dobrze bawi (taka bardziej zaawansowana gra 4X z masą lore od Bloomberga ( ͡° ͜ʖ ͡°)) i dobrze się komponuje w dziury czasowe pracy zdalnej.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord