Wpis z mikrobloga

ja uważam że trzeba być infantylnym po prostu żeby sobie p---------ć na rowerku jak dziecko będąc doroslym czlowiekiem

@stary_grat: Wspaniały dowód że nie jesteś zbyt rozgarnięty, wszak to dorośli częściej jeżdżą na rowerze niż dzieci.

@7502-6038: W Polsce też się buduje drogi dla rowerów, nie są tak okazałe jak holenderskie bo i ruch rowerowy u nas dużo mniejszy.
happyponny - >ja uważam że trzeba być infantylnym po prostu żeby sobie p---------ć na...

źródło: 4HGR7ChA-1024x683

Pobierz
  • Odpowiedz
Wiedzieliście, że w Holandii buduje się normalnie drogi dla rowerów? Dajcie plusa jeśli uważacie, że w Polsce też powinny być.

@7502-6038: a wiesz że w Afryce nadal się buduje domki z gówna? No właśnie. I co mnie obchodzą drogi rowerowe dla rowerów. Może jeszcze autostrady? Nie po to mam dobre auto i przy obecnej pogodzie (-5 stopni) aby się jak część rowerowa jarać pojazdem dla dzieci. Niech lepiej parkingi budują
  • Odpowiedz
@7502-6038: Dobre drogi rowerowe to prawdziwy gamechanger jeśli chodzi o życie w mieście. Czasem mam do przejechania śmieszny dystans rzędu 2-5 km, szkoda auto odpalać, a komunikacją miejską podobny czas jak piechotę () Niestety w moim mieście ciężko się poruszać bez samochodu.
  • Odpowiedz
@assninja: @piekuo oficjalnie mogą tam jeździć tylko skutery, które rozwijają prędkość max 30 km/h - maja też inne tablice. W praktyce jeżdżą też takie normalne skuterki i tylko czasami policja się na nich zasadza i daje mandaty - taki odpowiednik naszego polskiego zasadzania się na rowerzystów co jeżdżą po chodnikach xD
  • Odpowiedz