Aktywne Wpisy

Codon +23
#gielda Tak, jak obiecałem, wrzucam top 5 akcji w Ameryce z niezrealizowanym zyskiem, wartości w USD. Tickerów chyba nie trzeba nikomu objaśniać :)
Większość z tych 5 już kilka razy zrealizowałem dla celów podatkowych (sprzedałem i zaraz potem kupiłem, żeby zapłacić podatki z bieżącej kasy z IT, zamiast sprzedawać akcje do zapłaty podatku).
Jakby ktoś był zainteresowany czemu, kiedy i za ile je kupiłem - dajcie znać, rozpisze się szerzej.
Większość z tych 5 już kilka razy zrealizowałem dla celów podatkowych (sprzedałem i zaraz potem kupiłem, żeby zapłacić podatki z bieżącej kasy z IT, zamiast sprzedawać akcje do zapłaty podatku).
Jakby ktoś był zainteresowany czemu, kiedy i za ile je kupiłem - dajcie znać, rozpisze się szerzej.
źródło: 1000008310
Pobierz
annlupin +21
co tam uwas
źródło: annlupin7776543
Pobierz

źródło: eerrrr
PobierzO TO TEN CO GO NIE WPUŚCILI!
Kuchwa, uwielbiam ten portal za ten kontrast między wyobrażeniem o własnym intelekcie jego użytkowników, a stanem rzeczywistym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000005223
Pobierz@eduardo-garcia: Nie bądź dla siebie taki ostry ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale mi Pan powiedział!
@kptDoopa:
Fake newsy to fake newsy, bez względu na to, kogo atakują. Jak się wystarczająco mocno skoncentrujesz, to jest nadzieja, że zrozumiesz. Dzisiaj całe zgraje tuz intelektu, twojego pokroju jarały się fake newsem, właśnie dlatego, że reprezentują podobny do ciebie poziom intelektu i są niezdolni do weryfikacji najprostrzych faktów, np. że filmik nie może pochodzić z dzisiaj że względu na różnice czasu. Pozdrawiam serdecznie, nikt twojej klasy nie jest w
Komentarz usunięty przez moderatora
Jeszcze raz, gdzie oni Was hodują?
Skąd złudzenie że PiS różni się czymś od PO?
Jak to jest że każdy debil myśli że nie jest debilem?