Aktywne Wpisy

kutang__pan +47

źródło: Gl0yO6-XUAAMhsl
Pobierz
TopowyJanusz +96
Dzień Dobry! Czas wstawać i zasuwać do #kolchoz na papieroska i obowiązkowo podpisać listę przy tej okazji co by sief mógł mi odjąć minutki za moje przerwy ( ͡€ ͜ʖ ͡€).
#pracbaza #januszebiznesu #januszex #praca #p-------y
#pracbaza #januszebiznesu #januszex #praca #p-------y

źródło: temp_file3951259741639240543
Pobierz
Pytanie w związku z tym, że introwertycy potrzebują dużo czasu samemu, który lubią. Introwertycy lubią rozmawiać, ale po rozmowie się wyczerpują, w związku z tym jakby codziennie mieli z kimś rozmawiać po parę godzin, to się coraz bardziej przebodźcowują. No ale związek to nie jest instancja, którą się ma tam raz na tydzień czy dwa tygodnie - tak jak się z przyjacielem spotyka, a w pozostałe dni nie rozmawia xd i tak to przebodźcowanie jest coraz większe z czasem.
Ale też jakoś nie umiem sobie wyobrazić związku, w którym codziennie nie mówi się co się robiło i nie rozmawia, bo jest to zbyt dziwne, taki dystans jest duży jakby xd
No i jeszcze jest kwestia tego, że jak się codziennie pisze ze sobą, to potem jak się spotka, to trochę ciężko o czymś dłużej rozmawiać, bo się wszystko przegadało na codzień plus właśnie nie ma takiej ochoty na rozmowę, jakby się jakiś czas nie gadało
#introwertycy #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #psychologia
Nie zdarzyło mi się nie mieć o czym rozmawiać mimo codziennego kontaktu. Co prawda preferujemy pisanie, ale wychodzi na to samo.
Komentarz usunięty przez autora
Także w związku na dłuższą metę jestem w stanie wytrzymać tylko z osobami z którymi kontakt