Wpis z mikrobloga

via Android
  • 0
@Wychwalany wcześniej miałem gravela, z którego próbowałem zrobić szosę i dopiero jak zamieniłem na prawdziwego gravela i prawdziwą szosę to osiągnąłem szczęście. Oczywiście różni ludzie, różne potrzeby ( )
  • Odpowiedz
@qbicone niestety w okolicy Wrocławia tras na gravela prawie nie ma, a za to są fajne asfalty. Potrzebę jazdy po lasach realizuję tanim crossem a w tym roku spróbuję szosą z kapciem 35-38mm. Chodzi mi po głowie kupno jakiegoś MTB do jazdy po gorach, po single trackach
  • Odpowiedz
@Wychwalany We Wrocławiu są super trasy na Gravel, tyle że wszystko na północy. Jeśli mieszasz i jeździsz na południe to tam rzeczywiście posucha i lepiej kupić szosę.
  • Odpowiedz
@FANZ0UN na północy to kojarzę głównie lasy w okolicach obornik, wały do urazu, odcinek przez las w malinie i trochę pól w okolicach trzebnicy chociaż to bardziej cross/mtb. Dolina Baryczy to szosa, ale są fragmenty na gravela, crossa, mtb. Na te kilka dni założę inne opony albo przejadę crossem. Z jagodna skazany jestem na asfalty.

Szukam tras podobnych do tych w okolicach obornik, czyli szutry premium przez las +50km. Znasz coś?
  • Odpowiedz