Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy są jakieś testy, żeby sprawdzić czy facet jest mną zainteresowany?
Ogólnie jestem nieśmiała, upiekłam ciastka i zaproponowałam żeby się poczęstował, ale on odmówił i powiedział, że dba o formę przed wakacjami - czyli mam rozumieć, że nic z tego nie będzie?
#zwiazki #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #relacje

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

• 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ogólnie jestem nieśmiała, upiekłam ciastka i zaproponowałam żeby się poczęstował, ale on odmówił i powiedział, że dba o formę przed wakacjami - czyli mam rozumieć, że nic z tego nie będzie?

@mirko_anonim: Nie, masz to rozumieć, dokładnie tak jak Ci powiedział, czyli robi formę przed wakacjami i nie je słodyczy i dlatego się od Ciebie nie poczęstował. To nie ma drugiego dna, niz dbanie o formę, możesz być spokojna.
  • Odpowiedz

@mirko_anonim: Nie xd
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Glikol_Propylenowy
przecież to jedno ciastko, nie przytyje od tego, a jeżeli bym mu się podobała to chciałby wiedzieć jak gotuje, prawda?

@Kouros Dzięki, o tym nie pomyślałam, skoro nie myśli o uczuciach innych to nie warto na niego tracić czasu.

Ciastka
  • Odpowiedz
przecież to jedno ciastko, nie przytyje od tego

@mirko_anonim: Wyobraz sobie, że w świecie mężczyzn istnieje coś takiego jak konsekwencja. Skoro obiecał sobie, że nie będzie jadł słodyczy, to tego nie robi. Mam podobnie i dla mnie to jest zaletą, kiedyś w pracy też nie poczęstowałem się kawałkiem ciasta upieczonym przez koleżankę na imieniny jak byłem na diecie i nie była na mnie z tego powodu obrażona, chociaż przyznaje, że
  • Odpowiedz