Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 16
@Krupier z perspektywy czasu to każdy mądry, ale pamiętam, że za gnoja lubiłem Muminki, ale niestety bałem się oglądać każdy odcinek czy nie będzie buki xD
  • Odpowiedz
@Krupier

Z perspektywy czasu jak człowiek dojrzał to inaczej patrzy na Bukę i ona wcale straszna nie była, a po prostu samotna.

Teraz to wiem, ale jak się miało 7 czy 8 lat i było się samemu w domu podczas wieczorynki to jednak człowiek się bał jak diabli ;)
  • Odpowiedz
Teraz to wiem, ale jak się miało 7 czy 8 lat i było się samemu w domu podczas wieczorynki to jednak człowiek się bał jak diabli ;)

@CynicznyDlugouch: @Krupier @liga trzeba dodatkowo oddać, że akurat w polskiej wersji językowej Buka budziła szczególną grozę.
Zobaczcie to zestawienie - w niektórych językach Buka skrzeczy, w niektórych jęczy, ale tylko u nas wydaje dźwięki zza grobu. Dodajcie do tego cały nastrój
Ultimator - >Teraz to wiem, ale jak się miało 7 czy 8 lat i było się samemu w domu po...
  • Odpowiedz
@Ultimator: Jak dla mnie to fiński, francuski, hebrajski, japoń... eh, praktycznie przy każdym obsrałbym zbroje za dzieciaka ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz