Aktywne Wpisy

cheture +15
jakie macie plany na piątek wieczur
lyncz +98
TL;DR:
Pamiętacie moją nówkę sztukę Konę, która zdechła po 700 km, a krakowskie ASO potrzebowało 2 tygodni na ściągnięcie akumulatora? Dziś rano zadzwonili: "Naprawione, można odbierać!". Urwałem się z roboty, przedzierałem przez zakorkowany Kraków ponad godzinę. Odbieram auto, wyjeżdżam za bramę serwisu i... na deskę wjeżdża czerwona ikona braku ładowania xD. Wrócili do punktu wyjścia. Rzuciłem im kluczykami na blat, zrównałem ich procedury z ziemią i zostawiłem tam ten złom.
Wersja dla koneserów korpo-absurdu:
Mirki,
Pamiętacie moją nówkę sztukę Konę, która zdechła po 700 km, a krakowskie ASO potrzebowało 2 tygodni na ściągnięcie akumulatora? Dziś rano zadzwonili: "Naprawione, można odbierać!". Urwałem się z roboty, przedzierałem przez zakorkowany Kraków ponad godzinę. Odbieram auto, wyjeżdżam za bramę serwisu i... na deskę wjeżdża czerwona ikona braku ładowania xD. Wrócili do punktu wyjścia. Rzuciłem im kluczykami na blat, zrównałem ich procedury z ziemią i zostawiłem tam ten złom.
Wersja dla koneserów korpo-absurdu:
Mirki,

Jak wyglądał wasz staż? Aktualnie jestem na stażu, ale nie w branży IT. Staż odbywam w fabryce chemikaliów. Przez całe 8h nic nie robię, bo nie ma dla mnie zadań, nie ma dla mnie radia żeby komunikować się z resztą zespołu. Gdy sam siadam z własnej inicjatywy do sterowania procesem, przychodzi kierownik i gdy jest jakaś sytuacja w której mógłbym się czegoś nauczyć, on robi to sam. Czuję się totalnie niechciany, nie wiem z czego to wynika.
#studbaza #pracbaza #zalesie #staz
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
Sam czasami mam stażystów, jeśli gość łaknie wiedzy to dużo pomogę ale często zdarzają się cwaniaczki na których nie chce mi się nawet patrzeć :]
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Czyli firma organizuje program stażowy z własnej inicjatywy, płaci ci i cię nic nie uczą??
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰