Aktywne Wpisy

Bokusz +1471
Mamy to (。◕‿‿◕。)
Święta uważam za rozpoczęte ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡
Święta uważam za rozpoczęte ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡
źródło: 1000025693
Pobierz
kaszaamanna +507
Minął prawie miesiąc, a ja nie wiem czy jeszcze żyje. Każdy poranek to dla mnie walka z demonami aby jakoś wstać i móc zająć się córką i przetrwać to piekło na ziemii.. Mimo to daje rade, a młoda rośnie radośnie - zjedliśmy nawet pierwszą marchewkę :)
Czas raczej nie leczy ran, bo z każdym dniem jest coraz gorzej. Tęsknota rozrywa serce i myśli. Najbardziej boję się dzisiejszej wigilii i świąt - był
Czas raczej nie leczy ran, bo z każdym dniem jest coraz gorzej. Tęsknota rozrywa serce i myśli. Najbardziej boję się dzisiejszej wigilii i świąt - był
źródło: IMG_5676
Pobierz

Czaicie, że są ludzie którzy dostają mieszkanie od rodziców albo pieniądze na wysoki wkład własny i wtedy mała ratka? I maja kilka koła miesięcznie więcej do wydania na przyjemności. Do tego ten spokój psychiczny, że przykładowo strata pracy nie będzie problemem. Dla mnie to abstrakcja.
Ja nic od rodziców nie dostałem. 0, null, figa z makiem. Przez dekadę będę ciułał na wkład własny, a potem kolejne 30 lat kilka koła raty. Mam wrażenie, że ludzie którzy nie musieli sami pracować na mieszkanie widzą świat i życie przez inne okulary. Problemy zwykłych ludzi ich nie dotyczą. Mogą kupować droższe auta, jeździć na wakacje kilka razy w roku, kupować drogie ubrania itp.
#nieruchomosci #finanse #rodzina #zalesie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Czy ludzie którzy nie mają hipoteki żyją w innej rzeczywistości?
@PedzacaGuma: jakie dzieci w tym antyludzkim kraju XD
@PedzacaGuma: jeszcze trzeba mieć te dzieci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PedzacaGuma: to chyba żyjemy w dwóch różnych systemach
@tumbleweed91: przegrywem byłbym jakby interesowało mnie zdanie jakiegoś peta z neta XD