Aktywne Wpisy

HumanBeing +33
Ale mnie w-------ą ci skyrimowi gracze od siedmiu boleści którzy się chwalą swoimi postaciami na reddicie i piszą że używanie bugów i exploitów to nie oszukiwanie. Wykorzystują jakieś najbardziej chamskie bugi typu restoration loop żeby stworzyć przedmioty z dosłownie GAZYLIONAMI statystyk i później się szczycą jak to uwaga - przeszli grę na najtrudniejszym poziomie XD a jak chociaż leciutko wspomnisz że to takie trochę oszukiwanie i równie dobrze mogli kody wpisać, to

źródło: temp_file8524748805443139303
Pobierz
Graner +11
źródło: temp_file1097394877545516414
PobierzZnam dwie laski z , które jeździły tam i przyjmowały kloce na klatę, jedna dzisiaj już szczęśliwa mamusia i kochająca się rodzinka z jakimś cuckiem.
Druga ponoć nadal jeździ w różne strony świata, choć stara już c--a bo '89 rocznik ( ͡º ͜ʖ͡º)
Najsmutniejsze jest to że wszyscy znajomi już o tym zapomnieli a ja nadal pamiętam że to są k--------y ( ͡º ͜
Kiedyś p0lki dały sobie srac do mordy za 1000$, a teraz same by za to zapłaciły beżowym księciom xD
Dając tej informacji rangę faktu dokonanego Polacy sami poniżyli swoje kobiety i siebie samych jednocześnie.
I co tu się dziwić że żydowska sekta stawia hanuki w naszym sejmie oznaczając tym samym ten naród jako swoją własość.
a i obecnie tutaj jest chyba mniej aktywnych użytkowników, niż tam wykopów. I to wszystko w 10 lat xD
Na wykopie codziennie o tych żydach niszczących świat, którym władają i co wykopki zrobiły, aby poprawić świat na lepsze?
Czy Elon Musk jest żydem? On oficjalnie teraz rządzi światem?
@korni007: a kierowca autobusu wstał i klaskał mitomanie
Z jednej strony można wstawać o tej 5 zapierdzialać na 6 tdo pracy za te 4300na rękę, można też wstawać kiedy się chce na zdalnej i robić swoje przez parę h za te 10 k na łapcie.
No ale nadal trzeba to robić codziennie, są deadliny, stres.
Nikt mi tyle nie zapłaci ale za 1 milion $ dałbym se nasrać do ryja, połamać nogi/ręce
Moj ojciec zarabiajac srednia krajowa odlozyl tyle, ze poszedl na emeryture kilkanascie lat wczesniej i teoretycznie zostanie tyle, ze ja sam z tego moglbym nie pracowac kilkadziesiat lat. Wystarczy nie r----------c na glupoty i cokolwiek zainwestowac.
Dlatego tym bardziej nie rozumiem tak odklejonych postow, ze ktos da sie zeszmacic, za taki sobie hajs.
@T0pi5: no jak ktoś zarabia 10k na miesiąc to 20k nie odłoży.
@muszyna_skarbzycia: doprawdy? To interesujące... Tak długo, jak mnie to nie dotyczy.
ta afera miała jakiś finał? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Boa_Wielbiciel: Finał w ustach był:)